Σασμός – Περνούν χειροπέδες στο Μαθιό

Σασμός – Στην σειρά, ένας μεγάλος χαμός είναι αναμενόμενος, καθώς ο Μαθιός βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Θα αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι είναι ο δράστης πίσω από τον θάνατο του Στεφανή. Αυτό συμβαίνει τόσο επειδή οι τύψεις τον βαραίνουν εδώ και καιρό, όσο και γιατί ο αδερφός του, Αστέρης, έχει απομακρυνθεί από τη ζωή του μετά τη γνώση της δολοφονίας.

Σασμός – Περνούν χειροπέδες στο Μαθιό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αντρέας θα μάθει γρήγορα την αλήθεια και θα λάβει δραστικά μέτρα για το μέλλον του. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης έχει απομακρυνθεί από τον αδερφό του, καθώς έμαθε για τη δολοφονία του Στεφανή και τη συγκάλυψη από τις Καλλιόπη και Βασιλική. Δεν επιθυμεί πλέον σχέση με την οικογένειά του και ζητά από τη Στέλλα να εξετάσει τη διάλυση της κοινής περιουσίας. Παράλληλα, όμως, παρακαλεί τον Μαθιό να παραδοθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει ξανά.

Ο Μαθιός εξετάζει την πρόταση αυτή, αλλά η Καλλιόπη του συνιστά να μην το πράξει. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας θα επιχειρήσει να υπενθυμίσει στον Μαθιό τον τρόπο που δολοφόνησε τον Στεφανή, αφήνοντάς τον σε σοκ. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μαθιός θα βρεθεί στο γραφείο του Αντώνη Φραγκιαδάκη για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια που κρύβει εδώ και τρία χρόνια. Θα δηλώσει: “Εγώ τον σκότωσα, Αντώνη. Εγώ πυροβόλησα τον Στεφανή τον Σταματάκη. Ήρθα να παραδοθώ”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σασμού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ