Σασμός – Πέφτει ξανά στην αγκαλιά του Αστέρη

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς θα παρακολουθήσουμε την επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο τηλεοπτικός Αστέρης αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς, παρέχοντας ένα μικρό spoiler.

Σασμός – Πέφτει ξανά στην αγκαλιά του Αστέρη

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, αναφέρθηκε ότι ο Αστέρης πρόκειται να χωρίσει ξανά. Παρά το γεγονός αυτό, εκφράστηκε αισιόδοξα για το μέλλον του ζευγαριού, επισημαίνοντας ότι αυτή τη φορά η χωριστική διαδικασία δεν θα διαρκέσει πολύ. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια σοβαρά γεγονότα με αυτά που είχαν συμβεί την πρώτη χρονιά της σειράς.

Όσον αφορά στο φινάλε της σειράς, αποκάλυψε ότι δεν έχει ιδέα πώς θα εξελιχθεί ο τελευταίος κύκλος. Επεσήμανε την υποκειμενικότητα του σεναρίου, τονίζοντας ότι υπάρχει ένας σκελετός εκτός οθόνης που πάντα ξεφεύγει, και ως εκ τούτου, δεν έχει νόημα να ρωτούν τους σεναριογράφους για τη συνέχεια. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δημιουργική διαδικασία και σημείωσε ότι θα ολοκληρωθεί φέτος, επικεντρώνοντας την προσοχή του στο γεγονός ότι ας συμβεί ό,τι θέλουν οι δημιουργοί, πιστεύοντας ότι η ιστορία θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος