Σασμός – Παράνομα όπλα Τον στέλνουν στην στενή

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παύλος βρίσκεται πλέον πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αντιμετωπίζοντας ανατρεπτικές εξελίξεις μετά από ανώνυμη καταγγελία που τον οδήγησε στη σύλληψη.

Σασμός – Παράνομα όπλα Τον στέλνουν στην στενή

Ο νέος εισαγγελέας, Χρήστος Γιακωβάκης, έχει αναλάβει το έργο της ανακάλυψης των γεγονότων που σχετίζονται με τη βεντέτα μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, πιστεύοντας ότι η έναρξη όλων αυτών είναι η δολοφονία του Στεφανή. Ο Γιακωβάκης, παρά τις συναντήσεις του με τον Βαγγέλη, τον Γιώργο και τη Ντίνα, δεν έχει ακόμα στοιχεία εναντίον του Μαθιού, που υποτίθεται ότι έχει σχέση με τη δολοφονία.

Ωστόσο, καλεί τον Μαθιό στο γραφείο του, εκείνος δε, ανακαλύπτοντας τον εφιάλτη που τον περιμένει, έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, ο Γιακωβάκης λαμβάνει μια ακόμα ανώνυμη καταγγελία κατά του Παύλου. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι παράνομα όπλα βρίσκονται στο οινοποιείο του Βρουλάκη. Αμέσως δίνει εντολή για έρευνα, και οι αστυνομικοί εντοπίζουν τα όπλα, οδηγώντας στη σύλληψη του Παύλου, όπως αναδεικνύεται στη σειρά.

Αν και ο Παύλος υποστηρίζει την αθωότητά του, δεν είναι σε θέση να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τα όπλα, καταλήγοντας στη φυλακή. Οι συντρόφοι του πιστεύουν στην παγίδα που του στήθηκε, αλλά ο εφιάλτης του Παύλου μόλις ξεκινά, αφήνοντάς τον μόνο του με την αβεβαιότητα του μέλλοντός του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ