Σασμός – Παρά τις προειδοποιήσεις μένει προσηλωμένη στο στόχο της

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς αναμένεται να δούμε πολλά συγκλονιστικά γεγονότα. Η Εύα θα λάβει μια προειδοποίηση που θα την ταρακουνήσει, καθώς θα αντιμετωπίσει σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή της.

Σασμός – Παρά τις προειδοποιήσεις μένει προσηλωμένη στο στόχο της

Η αστυνομία θα αντιμετωπίσει τον θάνατο του Λάζαρου ως ένα αναπάντεχο συμβάν, ενώ η Βασιλική θα ανακαλύψει κάτι που θα ανατρέψει για μια ακόμα φορά τη ζωή της. Παράλληλα, αντιμετωπίζει την προοπτική της μητρότητας με το παιδί του Μαθιού, αλλά οι τύψεις για τα γεγονότα στην κρυψώνα του Λάζαρου την ταλαιπωρούν. Η έρευνα του Αντώνη για τον θάνατο του Λάζαρου οδηγεί στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, και οι δύο σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους με οργή.

Παράλληλα, η ανησυχία αυξάνεται για την εξαφάνιση της Μάγδας, της συζύγου του Λάζαρου, ενώ ο Παύλος βυθίζεται στις ενοχές του. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Βασιλική εκμυστηρεύεται στον Μαθιό τα γεγονότα που συνέβησαν την νύχτα του θανάτου του Λάζαρου, και τον σοκάρει ανακοινώνοντας του ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία ως υπεύθυνη για το έγκλημα. Ωστόσο, για να τον σταματήσει, του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, κάνοντας τον να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Απρόσμενα, η Εύα αποκαλύπτει στον Αντρέα ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, ενώ η Στέλλα και η Μαρίνα προτρέπουν τον Αστέρη να στραφεί προς την οικογένειά του, κάτι που αυτός αρνείται. Παράλληλα, η Εύα ενισχύει την επιρροή της στον Αντρέα. Παρά τις προειδοποιήσεις του Βαγγέλη για τους κινδύνους της τακτικής της, η Εύα εμμένει, ενώ οι έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν. Σύμφωνα με το serfare.com, ο Φραγκιαδάκης ετοιμάζεται να συλλάβει τον Μαθιό, και η Βασιλική, αποφασισμένη να τον σώσει, εκφράζει την επιθυμία να παραδοθεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος