Σασμός – Όσο ο γιος σου κυκλοφορεί ατιμώρητος, δεν θα ηρεμήσω ποτέ

Σασμός – Η πιο ήρεμη δύναμη της Ανω Ποριάς μαθαίνει το μυστικό που τόσο προσεκτικά της έκρυβαν όλοι. Πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Η αντίδραση όμως θα είναι ακαριαία, ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως σχεδόν όλοι από την οικογένειά της το γνώριζαν.

Σασμός – Όσο ο γιος σου κυκλοφορεί ατιμώρητος, δεν θα ηρεμήσω ποτέ

Ο Μαθιός φοβάται να μην αποκαλύφθεί στη Μαρίνα το γεγονός ότι είχε σκοτώσει τον ξάδελφό του, για δύο λόγους. Πρώτον, φοβάται ότι αυτή θα συνειδητοποιήσει την άδικη απώλεια του γιου της, του Πετρή, και δεύτερον, φοβάται το πώς θα αντιδράσει ο σύζυγός της, Αντώνης, όταν μάθει την αλήθεια και πιθανόν να προσπαθήσει να συλλάβει τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης. Παρ’ όλες τις προσπάθειες να την προφυλάξουν από αυτή την ανατροπή, ο Μαθιός αποφάσίζει να προκαλέσει το θέμα, επισκεπτόμενος προκλητικά το σπίτι της και συζητώντας με τη γιαγιά Ειρήνη.

Στα επόμενα γεγονότα, η Μαρίνα, που ακούει χωρίς να την αντιληφθούν, θα συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις και σύντομα θα απαιτήσει εξηγήσεις από την πεθερά της. “Πόσο καιρό γνωρίζεις τον δολοφόνο του Στεφανή και τον κρύβεις;”, θα την ρωτήσει απερίφραστα η Μαρίνα, αφήνοντάς την άφωνη. “Η Καλλιόπη και ο Μαθιός μπορεί να είναι αντιπαθητικοί για σένα, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύεσαι να αποκαλύψεις το έγκλημα του και να αντιμετωπίσεις τον Αντώνη. Μπορείς να κατηγορείς την Καλλιόπη, αλλά να αποκαλύψεις το έγκλημα του γιου της για να επιτύχεις δικαιοσύνη, φαίνεται να σε δυσκολεύει”, θα της επισημάνει με ανοιχτά λόγια.

Απέναντι στην Καλλιόπη, όμως, θα είναι αποφασισμένη. “Όσο ξέρω ότι ο γιος σου παραμένει ατιμώρητος, δεν πρόκειται να σταματήσω να αναζητώ δικαιοσύνη και δεν θα ηρεμήσω ποτέ. Εσύ, απλώς, να φροντίζεις όταν με βλέπεις να με αποφεύγεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην αποκαλύψω την αλήθεια σε όλους. Τελειώσαμε”, θα της πιεί με έντονο ύφος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ