Σασμός – Οι Μουντάκηδες παίρνουν το αίμα τους πίσω

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς θα αποκαλυφθεί η ανάληψη του νόμου από τους Μουντάκηδες. Ο θάνατος του Λάζαρου θα είναι η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα, με τους Αντρέα και Τηλέμαχο να ορκίζονται εκδίκηση. Η ανησυχία εξαπλώνεται, καθώς όλοι φοβούνται τις αντίποινες, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον δολοφόνο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σασμός – Οι Μουντάκηδες παίρνουν το αίμα τους πίσω

Στο προσκήνιο των υπόπτων εμφανίζεται η Καλλιόπη, καλούμενη από τον Αντώνη για αποτυπώματα. Ωστόσο, αποδεικνύεται αθώα, επαναφέροντας τις έρευνες στην αρχή. Ο Αντώνης προειδοποιεί τους συναδέλφους του για τον κίνδυνο αντίποινων. Και, δυστυχώς, έχει δίκιο. Οι Μουντάκηδες, οι συγγενείς του Λάζαρου, μαζί με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, σχεδιάζουν εκδίκηση για τον θάνατο του συγγενούς τους.

Ο τρόμος κυριαρχεί, και παρά τις προσπάθειες ψυχραιμίας, οι φόβοι επαληθεύονται. Καθώς πέφτει η νύχτα, μια δυνατή έκρηξη στην Άνω Ποριά αναστατώνει το χωριό. Τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Οι Βρουλάκηδες και οι Μουντάκηδες τοποθετούν βόμβα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, επιδιώκοντας να εκδικηθούν τον Σταματάκη. Ωστόσο, το ζευγάρι επιβιώνει από την επίθεση. Η Βασιλική, σοκαρισμένη, μεταφέρεται στο νοσοκομείο ανησυχώντας για την εγκυμοσύνη της.

Οι ειδήσεις εξαπλώνονται γρήγορα, και ο Αντώνης συνειδητοποιεί ότι τα χειρότερα ενδέχεται να βρίσκονται μπροστά τους. Όλοι φοβούνται την αντίδραση του Μαθιού. Παρά ταύτα, ο Αντρέας δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του και αποφασίζει να προχωρήσει στα άκρα. Παράλληλα, η Εύα εξερευνά την αλήθεια για τον θάνατο του Ευθύμη, ενώ ο Τάσος πείθει τον Παύλο ότι η παρουσία της είναι επικίνδυνη, καθώς στρέφει ακόμα περισσότερο τον Αντρέα εναντίον του Μαθιού.

Για πρώτη φορά, ο Παύλος, σύμφωνα με το ρεπορταζ του serfare.com αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Εύα, δίνοντάς της τελεσίγραφο να αποχωρήσει από το νησί. Η σύγκρουση μεταξύ τους φαίνεται αναπόφευκτη, καθώς η Εύα δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον σκοπό της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αντιπαράθεση με τον Παύλο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος