Σασμός – Οι αρραβώνες ματαιώνονται και φεύγουν από την Κρήτη

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις. Οι πρωταγωνιστές, Μαρίνα, Αργυρώ και Αστέρης, θα εγκαταλείψουν την Κρήτη, όχι χωρίς να αντιμετωπίσουν πρώτα μια σειρά δραματικών γεγονότων.

Σασμός – Οι αρραβώνες ματαιώνονται και φεύγουν από την Κρήτη

Αρχικά, το ζευγάρι θα βρεθεί σε μια δύσκολη θέση όταν αναγκαστεί να αναβάλει τον γάμο τους λόγω της υγείας της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία χειροτερεύει σημαντικά. Ωστόσο, οι δυσκολίες δεν σταματούν εδώ. Η Καλλιόπη, μητέρα του Αστέρη και του Νικηφόρου, μαθαίνει ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι υπεύθυνος για τον φόνο του συζύγου της και απαιτεί από τους γιους της να τον εκδικηθούν.

Οι δύο γιοι αρνούνται να συμμετάσχουν σε αυτήν την βίαιη εκδίκηση, αλλά ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Αποφασισμένος να εκδικηθεί, παίρνει ένα όπλο και κατευθύνεται στο καφενείο για να βρει τον Παύλο. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να εκτελέσει την εκδίκηση, όμως, ο Νικηφόρος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον φίλο του Παύλου, τον Λάζαρο, ο οποίος προλαβαίνει και σκοτώνει τον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα το γιο της Βασιλικής να πέσει τραυματισμένος και αιμόφυρτος.

Αυτό το περιστατικό σοκάρει ολόκληρο το χωριό, και η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον τόπο και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά από το χωριό, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον κύκλο της βίας και των δραματικών γεγονότων που τους περικυκλώνουν.

Ωστόσο, και η Μαρίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Αντώνη, η οποία ίσως την οδηγήσει στην ίδια απόφαση με τους φίλους της, Μαρίνα, Αργυρώ και Αστέρη. Συνεπώς, όλοι αυτοί οι χαρακτήρες φαίνεται ότι θα αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα τους και θα ξεκινήσουν μια νέα κεφάτη ζωή, όπως θα εξελιχθεί στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος