Σασμός – Οδηγεί την Αργυρώ στην παράνοια

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ, ανοίγοντας νέες πτυχές της ιστορίας. Παράλληλα, η Καλλιόπη προειδοποιεί την γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύψει την αλήθεια εγκαίρως, ενώ ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη.

Σασμός – Οδηγεί την Αργυρώ στην παράνοια

Ο Αντώνης, απεγνωσμένος, ζητά βοήθεια από την γιαγιά για να απεγκλωβιστεί ο Αντρέας. Η καπετάνισσα επιστρέφει στη δράση και κατευθύνεται προς το τμήμα, ενώ η Στέλλα ανησυχεί για την επίθεση εναντίον του Χρήστου. Παράλληλα, η Μαρίνα, αγνοώντας τις πραγματικές προθέσεις της Σάντρας, προσπαθεί να επαναφέρει την ειρήνη στην οικογένειά της και να ενώσει τις δυο κοπέλες μην γνωρίζοντας ποια είνα πραγματικά η Σάντρα.

Η Καλλιόπη συμβουλεύει τον Αντώνη να μην ενοχοποιήσει τον Μαθιό, ενώ οι απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται, δημιουργώντας αγωνία σε όλους. Ταυτόχρονα, η επιστροφή του Ρούσσου προκαλεί πανικό και ανησυχία για το μυστικό που κρατάει. Η Αργυρώ επιβεβαιώνει τις υποψίες για την πολιόρκηση του Αστέρη από τη Σάντρα, απαιτώντας από αυτόν να τερματίσει τα πάρε δώσε που έχει μαζί της μια για πάντα. Η εξέλιξη των γεγονότων υπόσχεται αναταραχή και ανατροπές που θα επηρεάσουν βαθιά τις ζωές τους και το μέλλον τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ