Σασμός – Ο Βρουλάκης επιστρέφει – Η βεντέτα τελειώνει

Σασμός – Η Καλλιόπη παρακαλεί τον Θεό να τους χαρίσει βοήθεια, ενώ η Αργυρώ αυτομαστίγωνει τον εαυτό της, επικαλούμενη το γεγονός ότι της είχε δωρίσει τον ένα νεφρό του όταν αρρώστησε σοβαρά. “Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, Αργυρώ,” επεμβαίνει η Μαρίνα, προσπαθώντας να την παρηγορήσει. “Αρχικά δεν γνώριζες πως εκείνος σε έσωσε. Και ακόμα κι αν το γνώριζες, δεν θα μπορούσες να προβλέψεις το μέλλον.”

Σασμός – Ο Βρουλάκης επιστρέφει – Η βεντέτα τελειώνει

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας, που παραμένει εξαφανισμένος, ακούει τα νέα για την υγεία του Αστέρη. Αποφασίζει να εξομολογηθεί στη μάνα του: “Ξέρω, μάνα, υποσχέθηκα να εκδικηθώ για τον θάνατό σου. Αλλά τότε δεν γνώριζα ότι στις φλέβες μου κυλούσε αίμα των Σταματάκηδων,” λέει, κοιτώντας μια φωτογραφία της. Παρόλες τις προσπάθειες του Χρήστου Γιακωβάκη να εντοπίσει τον Αντρέα, εκείνος εμφανίζεται στο χωριό. Τρέχει αμέσως να συναντήσει τον Αστέρη, ενώ η επιτυχημένη επέμβαση αποτελεί τον λόγο για να επανασυνδεθούν ως οικογένεια.

Ο Αντρέας, προκειμένου να εξιλεωθεί για τα λάθη του, αποφασίζει να ψηθεί και να βοηθήσει. “Καταλαβαίνω, μαμά, υποσχέθηκα εκδίκηση για τον θάνατό σου. Αλλά τώρα καταλαβαίνω πόσο ανεύθυνο ήμουν. Πρέπει να βοηθήσω τους ανθρώπους που αγαπάω.” Καθώς οι χαρακτήρες εξελίσσονται, η ιστορία καταλήγει σε μια στιγμή ενότητας και ανανέωσης για την οικογένεια. Η επιτυχία της εγχείρησης ενώνει τους ήρωες, αποτελώντας το ξεκίνημα μιας νέας φάσης στη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ