Σασμός – Ο Τραγικός Επίλογος του Βρουλάκη

Σασμός – Τα νέα επεισόδια στην σειρά φέρνουν αναταράξεις και αγωνία, καθώς η σειρά φτάνει στο καθοριστικό σημείο για τον Αντρέα Βρουλάκη. Το τέλος του πλησιάζει με αναταραχές, αποκαλύψεις και μια δραματική ανατροπή.

Σασμός – Ο Τραγικός Επίλογος του Βρουλάκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον ρόλο του στη σειρά, ολοκληρώνει την παρουσία του αρχές Φεβρουαρίου. Η αποχώρησή του είναι σχεδιασμένη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφήνοντας πίσω την Άνω Ποριά. Καθώς ο Αντρέας Βρουλάκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Κρήτη, ένα ξαφνικό ανατριχιαστικό γεγονός έρχεται στο φως. Κατά τη συνομιλία του με την Καλλιόπη, ανακαλύπτει ότι ο Βασίλης ήταν θείος του και ο Νικηφόρος ανιψιός του.

Αποκαλύπτεται πως ο πραγματικός πατέρας του ήταν ο Ρούσσος, όχι ο Μανούσος. Η Καλλιόπη, κοιτάζοντας τον Αντρέα στα μάτια, τον ρωτάει αν εκείνος έδωσε εντολή για τη δολοφονία του άντρα της. Ο Αντρέας ομολογεί το αδιανόητο και της αποκαλύπτει πως το αίμα του Βασίλη χύθηκε για το αίμα του Μάρκου.

Την ίδια στιγμή, μια άγνωστη φωνή σκορπίζει τον θάνατο στον αέρα με έναν πυροβολισμό. Αυτός ο πυροβολισμός σηματοδοτεί το τέλος του Αντρέα Βρουλάκη στον Σασμό, αφήνοντας πίσω ένα κενό και μια σειρά γεμάτη ανατροπές και αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ