Σασμός – Ο Τόλης πέφτει στον έρωτα της Λεμονιάς

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς παρακολουθούμε τον Τόλη να ανακαλύπτει τον έρωτα της ζωής του με τη Λεμονιά. Η αγωνία του Τόλη για τη Λεμονιά φτάνει στο αποκορύφωμά της με μια μεγάλη έκπληξη. Εν τω μεταξύ, η Θοδώρα δεν εκπλήσσεται από την αντίδραση της Αργυρώς.

Σασμός – Ο Τόλης πέφτει στον έρωτα της Λεμονιάς

Η έρευνα του Αντώνη για τον Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο. Ενώ αντιμετωπίζουν την οργή τους, σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα και η γιαγιά ανησυχούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, ενώ ο Παύλος αντιμετωπίζει το βάρος των ενοχών.

Σε άλλο μέρος της ιστορίας, ο Μαθιός, παρά το γεγονός ότι ετοιμάζεται να παραδοθεί, μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι η Εύα έχει αποκαλύψει το μυστικό του στον Αντρέα!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Τόλης θα ζήσει μια έντονη εμπειρία αγάπης με τη Λεμονιά, καθώς αρχίζει να την αντιλαμβάνεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο τελευταία. Καθώς οι περιπέτειες στη σειρά εξελίσσονται, ο Τόλης βρίσκει τον εαυτό του να βυθίζεται σε έναν εκρηκτικό έρωτα με τη Λεμονιά.

Η ένταση της σχέσης τους φτάνει σε νέα ύψη με μια απροσδόκητη ανατροπή, ενώ η Θοδώρα παραμένει σταθερή απέναντι στην αντίδραση της Αργυρώς. Παράλληλα, η έρευνα του Αντώνη για τον Λάζαρο ξεδιπλώνει τα μυστικά του, οδηγώντας σε έναν θεαματικό συνδυασμό με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο. Οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και αναταράξεις, ενώ οι πλοκές εξελίσσονται, ρίχνοντας φως σε κρυμμένες αλήθειες και αποκαλύπτοντας αναπάντητα ερωτήματα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος