Σασμός – Ο Σταμάτης κάνει την εμφάνισή του!

Σασμός – Ο Σταμάτης Κωστάκης, συγκρατούμενος του Βασίλη στη φυλακή, εμφανίζεται στην Καλλιόπη και της δίνει ένα μενταγιόν και τον αναπτήρα του άνδρα της. Όμως πίσω από το μενταγιόν υπάρχει για εκείνη ένα μήνυμα που λέει οτι ο Παύλος Βρουλάκης ήταν αυτός που σκότωσε τον άνδρα της.

Σασμός – Ο Σταμάτης κάνει την εμφάνισή του!

Η ζωή της ανατρέπεται ακόμα μια φορά και σκέφτεται τι πρέπει να κάνει. το ίδιο σκεπτικός φαίνεται πως είναι και ο Αντρέας που μαθαίνει πως μετά την κουβέντα του με την γιαγιά εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο, αφού υπέστη οξύτατο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο. πηγαίνει να την δει. Ξέρει βαθιά μέσα του πως αν της μιλήσει έστω και στο κρεβάτι του νοσοκομείου, θα πάνε όλα καλύτερα.

Στο μεταξύ, ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα από τον αδελφό του που προσπαθεί να του εξηγήσει. «Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει μέσα μου Μαθιό. Έπρεπε να μιλήσεις από την αρχή στην αστυνομία. Και εκείνη θα ήξερε τι να κάνει με τον Στεφανή. Δεν είχες κάνε να δικαίωμα να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Πες μου κάτι, η μάνα ήξερε;», θα τον ρωτήσει και ο Μαθιός φυσικά θα το αρνηθεί. Οπότε όταν λίγη ώρα αργότερα η «καπετάνισσα» καλέσει τους γιους της στο σπίτι για να τους ανακοινώσει πως η βεντέτα ανοίγει ξανά, δεν θα της πει τίποτα. «Τι συνέβη μάνα;

Εσύ μέχρι χθες ήθελες σαν τρελή να γίνει ο σασμός ανάμεσα στις δυο οικογένειες», θα τη ρωτήσει ο Αστέρης και εκείνη θα τους μιλήσει για την επίσκεψη του Σταμάτη και τα όσα της είπε. «Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να αφήσω την οικογένεια μου, για τις κουβέντες κάποιου που δεν έχουμε δει ξανά στην ζωή μας. Εσύ κάνε ότι νομίζεις αλλά μην μου ζητήσεις να διαλέξω γιατί θα μείνω με την Αργυρώ και τον γιο μας», τονίζει. Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα.

Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία. Η Καλλιόπη, μετά τις αποκαλύψεις του Σταμάτη, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού στον Μαθιό που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του φόνου του, στον Αστέρη. Κάτω από τα μάτια όλων, ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της.

Πιο συγκεκριμένα, ακούει τη γιαγιά του να μιλάει στον παππά Μιχάλη για τον Σταμάτη και το μενταγιόν που της έφερε και να του ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της να πάρει εκδίκηση. Ο Νικηφόρος, που θέλει να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειάς του, θα προβεί σε μια ακραία πράξη. Ο Ευθύμης είχε μιλήσει στην αδελφή του για όλους τους ανθρώπους που είχε κοντά του, όμως ιδιαίτερη μνεία είχε κάνει τον Βαγγέλη Πανταζή. Τον άνδρα που έσωσε από χρέη στα Γιάννενα και εκείνος του το ανταπέδωσε με σκληρή δουλειά και πίστη όσο καιρό συνεργάζονταν.

Η Εύα θα τον συναντήσει, θα του αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και ταυτόχρονα θα του προτείνει να συνεργαστούν για να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του. Ο Βαγγέλης που θα αισθάνεται αιώνια ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που του φέρθηκε ο Φαρμάκης, θα δεχτεί βάζοντας μάλιστα σε κίνδυνο και τη σχέση του με την Ντίνα, η οποία θα τους βλέπει συχνά να έρχονται κοντά και θα ζηλεύει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος