Σασμός – Ο Παύλος πνιγμένος στις ενοχές ζητά συγχώρεση

Σασμός – Η Θοδώρα, καθώς επιστρέφει στην Άνω Ποριά, προσπαθεί ενεργά να στηρίξει τον αδελφό της Μανόλη, που πρέπει να αντιμετωπίσει τον πόνο της απώλειας του Νικηφόρου. Ωστόσο, όταν τυχαία συναντά την Αργυρώ, συνειδητοποιεί ότι έχει αποκτήσει ανεπιθύμητη θέση στο χωριό.

Σασμός – Ο Παύλος πνιγμένος στις ενοχές ζητά συγχώρεση

Η συμμετοχή της στην υπόθεση του άδικου θανάτου του Πετρή λειτουργεί ως διαχωριστικό στοιχείο μεταξύ της και των υπολοίπων. Παράλληλα, οι προσπάθειες του Μαθιού να πλησιάσει τον Αστέρη δεν φαίνεται να προχωρούν, ενώ η άρνηση του Αστέρη να μοιραστεί με την Αργυρώ τα γεγονότα που συνέβησαν στην οικογένειά του διατηρεί την ένταση στη σχέση τους.

Στο μεταξύ, ο Λάζαρος βρίσκεται νεκρός στο κρησφύγετό του. Προτού η Βασιλική προλάβει να τον πυροβολήσει, παρουσία της Καλλιόπης, εκείνος στραβοπατά, χτυπά το κεφάλι του και παραμένει ακίνητος. Η Βασιλική, βλέποντας το άψυχο σώμα, αισθάνεται ικανοποίηση, και το ίδιο κάνει και η Καλλιόπη. Ο δολοφόνος φαίνεται να πληρώνει για τον χαμό του Νικηφόρου.

Η έρευνα του Αντώνη για τον εξαφανισμένο Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο, οι οποίοι ωστόσο αρνούνται οποιαδήποτε σύνδεση με την εξαφάνισή του. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη ανησυχούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, συζύγου του Λάζαρου, ενώ ο Παύλος βυθίζεται στις ενοχές του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος