Σασμός – Ο Παύλος απειλεί να ξεμπροστιάσει την Έυα

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι αποκαλυπτικές καθώς θα παρακολουθήσουμε τον Παύλο να απομακρύνει την Εύα από την Κρήτη. Αν και η πραγματική ταυτότητα της Εύας ήταν ένα ανεξιχνίαστο μυστικό, στα επερχόμενα επεισόδια, θα αποκαλυφθεί.

Σασμός – Ο Παύλος απειλεί να ξεμπροστιάσει την Έυα

Ο Παύλος, αντιδρώντας στην ανακάλυψη της σχέσης της με τον Αντρέα, αποφασίζει αρχικά να διακόψει την επαφή τους. Ωστόσο, στη συνέχεια, ξεκινά να αποκαλύπτει στον ξάδερφό του τα μυστικά περί του Μαθιού. Παράλληλα, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από τη σχέση της με τον Αντρέα, υπονοεί πως ενδιαφέρεται για τον Βαγγέλη.

Η αντίδραση του Παύλου, εξαγριωμένου μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, είναι ακόμη πιο έντονη. Του λέει να αποχωρήσει από την Κρήτη, προκειμένου να αποφύγει να διαρρεύσει στους πάντες το γεγονός ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Αυτό το γεγονός αναμένεται να οδηγήσει στο κλείσιμο των πορτών της κοινότητας προς την Εύα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι σχέσεις και οι αποκαλύψεις συνθέτουν ένα πλούσιο τοπίο εντάσεων στη σειρά.

Η Εύα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, προσπαθώντας να διαχειριστεί τις συνέπειες των αποκαλύψεων που ο Παύλος έφερε στο φως. Η αναταραχή στις σχέσεις των χαρακτήρων είναι αναπόφευκτη καθώς αναδύονται νέες αλήθειες και κρυμμένα μυστικά. Ενώ η Εύα αντιμετωπίζει την αντίδραση του Παύλου, οι θεατές παρακολουθούν με αγωνία τον πυλώνα που ανοίγει προς την ανατριχιαστική αβεβαιότητα του μέλλοντος της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος