Σασμός – Ο Παιδικός τους έρωτας ανθίζει ξανά

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς θα φέρουν ανατροπές και αποκαλύψεις, με την Καλλιόπη να βιώνει μια εξέλιξη που θα την αφήσει αναστατωμένη. Ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει, αποκαλύπτοντας ένα τέλος που θα σηματοδοτήσει την επίλυση των πολυάριθμων διλημμάτων της Καλλιόπης.

Σασμός – Ο Παιδικός τους έρωτας ανθίζει ξανά

Η Καλλιόπη, η γυναίκα που πάντα πάλευε για το καλό της οικογένειας, θα συνειδητοποιήσει ότι οι δράσεις της, παρά τις καλές της προθέσεις, είχαν ανεπιθύμητες συνέπειες. Οι λάθος συμβουλές, η επιμονή της, καθώς και η στάση που υιοθετούσε, θα οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα για τον Αστέρη και τον Μαθιό. Με την εξέλιξη της πλοκής, θα αποκαλυφθεί μια μεγάλη ανατροπή. Η Καλλιόπη, που πάντα πίστευε πως ο έρωτας της είναι παρελθόν, θα ξανασυναντήσει τον έρωτα, αυτήν τη φορά στο πρόσωπο του Παύλου Βρουλάκη.

Παρά τον γάμο του Παύλου με την Αιμιλία, η καρδιά του πάντα έλεγε για την Καλλιόπη. Από μικρός είχε ονειρευτεί να την έχει στο πλευρό του, αλλά την εμπόδισε άλλος να κατακτήσει την καρδιά της. Η σχέση μεταξύ του Παύλου και της Καλλιόπης θα αναπτυχθεί με μυστήριο τρόπο, και παρόλο που δεν έχουμε ακόμα λεπτομέρειες για το πώς θα ενώσουν τις ζωές τους, είναι βέβαιο πως θα καταλήξουν μαζί, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα και τις προκλήσεις που θα προκύψουν.

Έτσι, οι επόμενες στιγμές της σειράς θα αναδείξουν την εξέλιξη της Καλλιόπης, από μια γυναίκα που πάλευε με τη λάθος κατεύθυνση, σε μια που θα ανακαλύψει την αληθινή της ευτυχία, δίνοντας ένα αίσιο κλείσιμο στην πορεία της στη σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος