Σασμός – Ο Νέος εισαγγελέας ”ξεβρακώνει” τους Βρουλάκηδες

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Χρήστος Γιακωβάκης εισβάλλει στην Άνω Ποριά. Πριν καν προλάβει να αντιδράσει ο Αντρέας, ο Μύρωνας θα εισβάλει στο γραφείο του Αντώνη, με σκοπό να πάρει τα δύο αδέρφια και να τα οδηγήσει στο γραφείο του Χρήστου Γιακωβάκη, του νέου εισαγγελέα.

Σασμός – Ο Νέος εισαγγελέας ”ξεβρακώνει” τους Βρουλάκηδες

Ο Χρήστος, με μια δόση ειρωνείας, υποδέχεται τα αδέρφια και ξεκινά τον λόγο του. “Απ’ ό,τι βλέπω, έχετε πλούσιο βιογραφικό. Η δράση σας ξεκινάει από την τρυφερή ηλικία των 17 ετών, όταν επιτεθήκατε στον Ιωσήφ Σταματάκη με όπλο. Η φήμη σας ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας. Είδα ότι έχετε και έφεση στις εμπρηστικές επιθέσεις”, εκφράζοντας την κατηγορητική του άποψη προς τον Αντρέα.

Στη συνέχεια, αποκαλύπτει πως ένας από τους συνεργάτες τους έχει ομολογήσει. Ο Τηλέμαχος, ανήσυχος, ρωτά ποιος ήταν αυτός που τους πρόδωσε. Ο Αντρέας, επιχειρώντας να προστατεύσει τον αδερφό του, αντιλέγει: “Ποιος συνεργάτης μας; Δεν έχουμε συνεργάτες. Εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι, είμαστε αθώοι. Δεν έχουμε να ομολογήσουμε πράγματα”. Ωστόσο, ο Χρήστος παραμένει ατάραχος και ανακοινώνει ότι θα τους αφήσει να σκεφτούν, προσθέτοντας: “Κάπου που να έχετε χρόνο να φρεσκάρετε τη μνήμη σας”. Στη συνέχεια, καλεί τον Μύρωνα για να τους οδηγήσει στο κρατητήριο, όπου αναμένεται να παραμείνουν για αρκετό διάστημα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος