Σασμός – Ο Μαθιός του ζητά να προσέχει μάνα και Γυναίκα

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς η Μαρίνα και η γιαγιά βρίσκονται σε αγωνία. Η Θοδώρα, από την πλευρά της, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανώλη να αντιμετωπίσει την απώλεια του Νικηφόρου.

Σασμός – Ο Μαθιός του ζητά να προσέχει μάνα και Γυναίκα

Ωστόσο, μια τυχαία συνάντηση της Θοδώρας με την Αργυρώ φέρνει αναταραχή. Καταλαβαίνει ότι η επιστροφή της στην Άνω Ποριά δεν θα είναι εύκολα αποδεκτή. Όταν η Θοδώρα προσπαθεί να αγκαλιάσει την Αργυρώ, αυτή την απορρίπτει, λέγοντάς της ότι δεν περίμενε να την υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες. Κατηγορεί τη Θοδώρα για τον θάνατο του αδερφού της πριν από τρία χρόνια, κατηγορία που η ίδια απαρνείται, προσπαθώντας να πείσει ότι μετάνιωσε γι’ αυτό.

Ταυτόχρονα, ο Μαθιός προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αστέρη, αλλά εκείνος παραμένει άκαμπτος. Ο Μαθιός του ζητά μια υπόσχεση ότι θα φροντίζει για τη μητέρα τους και τη Βασιλική σε περίπτωση που εκείνος φύγει. Ο Αστέρης, ωστόσο, αναρωτιέται για τα σχέδια του αδερφού του. Παράλληλα, η γιαγιά αντιλαμβάνεται ένα κακό προαίσθημα για τον Λάζαρο, αντιλαμβανόμενη ότι η εικόνα του Αγίου Λάζαρου στον τοίχο έχει πέσει κάτω.

Επικοινωνεί αμέσως με τη Μαρίνα, εκφράζοντας ανησυχίες για τη σύζυγό της, τη Μάγδα, και δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να τη βρει. Δυστυχώς, το προαίσθημα και των δύο γυναικών επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο Παύλος είναι αυτός που μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Την επόμενη μέρα, ο θάνατος του Λαζάρου ρίχνει σαν βόμβα στην αστυνομία, ενώ η Βασιλική μαθαίνει μια αλήθεια που θα αλλάξει ξανά τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος