Σασμός – Ο Μαθιός μπαίνει φυλακή – Το σχέδιο δολοφονίας είναι σε εξέλιξη

Σασμός – Οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA θα είναι συναρπαστικές, καθώς ο Μαθιός συλλαμβάνεται, και παράλληλα, ο Αντρέας σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια προσπάθειας της Βασιλικής να εκδικηθεί τον φόνο του γιου της, του Λάζαρου, αυτός ατυχώς υποστηρίζει ένα πτώση, χτυπά το κεφάλι του, και χάνει τη ζωή του.

Σασμός – Ο Μαθιός μπαίνει φυλακή – Το σχέδιο δολοφονίας είναι σε εξέλιξη

Ο Μαθιός, μαθαίνοντας τα γεγονότα και φοβούμενος για τη Βασιλική, η οποία είναι έγκυος και ενδέχεται να φυλακιστεί, αποκτά όλες τις λεπτομέρειες και αποφασίζει να πάει να απολογηθεί στον Αντώνη και τον Γιώργο, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη. Έτσι, παρά την πεποίθηση του Αντώνη ότι η πραγματική ένοχη είναι η Καλλιόπη, ο Αντώνης τον συλλαμβάνει και του επιβάλλει χειροπέδες.

Παράλληλα, η Εύα ενημερώνει τον Αντρέα για τη σύλληψη του Μαθιού, κατηγορώντας τον για τον θάνατο του Λάζαρου. Ταυτόχρονα, επισημαίνει τον υποτιθέμενο χαρακτήρα του δυστυχήματος, με σκοπό την προστασία των Σταματάκηδων. Στη συνέχεια της σειράς η Εύα πιστεύει ότι ο Μαθιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ευθύμη και το αναφέρει στον Αντρέα. Αυτός, έχοντας έντονο μίσος για τον Μαθιό, προτείνει στην Εύα να τον σκοτώσουν. Παρά τις προσπάθειες της Εύας να τον ηρεμήσει, ο Αντρέας ξεκινά την υλοποίηση του σχεδίου του, συνεννοείται με τον Τηλέμαχο, και καταλήγουν ότι η εκτέλεση του Μαθιού θα γίνει με τουφέκι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος