Σασμός – Ο Μαθιός ένοχος για φόνο

Σασμός – Ο έρωτας του Μαθιού για τη Βασιλική είναι αναμφισβήτητος, καθώς έχει αποδείξει ότι θα κάνει τα πάντα για εκείνη και την ευτυχία της. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όμως, ο Μαθιός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δύσκολη κατάσταση. Για να σώσει τη Βασιλική από τη φυλακή, θα συλληφθεί ως ένοχος για φόνο.

Σασμός – Ο Μαθιός ένοχος για φόνο

Όλα αρχίζουν όταν η Βασιλική ορκίζεται να εκδικηθεί τον χαμό του Νικηφόρου. Συμμαχεί με την Καλλιόπη, και μαζί εκτελούν ένα σχέδιο εξόντωσης του Λάζαρου. Εξαιτίας της Βασιλικής, ο Λάζαρος θα αντιμετωπίσει έναν τραγικό θάνατο πριν τον πιάσει η αστυνομία ή τον φυγαδεύσει ο Αντρέας. Από εκείνη τη στιγμή, η Βασιλική και η Καλλιόπη απομακρύνονται πριν φτάσει η αστυνομία, αλλά η ενοχή τρελαίνει τη Βασιλική. Η σκέψη ότι κάποιος πέθανε λόγω της είναι ανυπόφορη, ακόμη κι αν ήταν δολοφόνος.

Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η είδηση του θανάτου του Λάζαρου εξαπλώνεται στην Άνω Ποριά, προκαλώντας αναστάτωση. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι ο ένοχος. Ο Αντώνης αναλαμβάνει έρευνες για να βρει τον ένοχο, ενώ ο Μαθιός παρηγορεί τη Βασιλική, αλλά δεν γνωρίζει ότι είναι υπόπτος για τη δολοφονία. Οι αστυνομικοί υποθέτουν ότι ο Μαθιός μπορεί να είναι ο ένοχος, επιθυμώντας εκδίκηση για τον χαμό του Νικηφόρου.

Η Βασιλική σκέφτεται να παραδοθεί, αλλά ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να την πείσουν να μην το κάνει. Η κατάσταση είναι τεταμένη, με τους Βρουλάκηδες να ζητούν εκδίκηση και το χωριό σε αναστάτωση.
Ο Αντώνης ψάχνει για στοιχεία που θα οδηγήσουν στον ένοχο και συνειδητοποιεί ότι αυτός βρίσκεται ανάμεσα στους Σταματάκηδες. Καθώς ζητά αποτυπώματα, ο Μαθιός αποφασίζει να θυσιαστεί για να προστατεύσει τη Βασιλική, παραδίδοντας τον εαυτό του στην αστυνομία και ομολογώντας ότι είναι ο ένοχος για τον θάνατο του Λάζαρου.

Έτσι, ο Μαθιός συλλαμβάνεται και η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα. Καθώς οδηγείται στη φυλακή, η Βασιλική και η Καλλιόπη προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον απαλλάξουν. Η σωτηρία του Μαθιού, όμως, θα έρθει από έναν απροσδόκητο σύμμαχο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος