Σασμός – Ο Λάζαρος Αυτοκτονεί με μια θηλιά στο λαιμό

Σασμός – Στην αγαπημένη δραματική σειρά, προβλέπονται συγκλονιστικές εξελίξεις που θα συνταράξουν τους θεατές. Ένας από τους χαρακτήρες, ο Λάζαρος, θα λάβει μια απόφαση που θα αναστατώσει το σενάριο, καθώς θα αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του με αυτοκτονία.

Σασμός – Ο Λάζαρος Αυτοκτονεί με μια θηλιά στο λαιμό

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος θα πυροβολήσει τον Νικηφόρο, ενεργώντας έτσι ως ένοχος στον αυτοτραυματισμό του. Αυτή η σκοτεινή πράξη θα σηματοδοτήσει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τη ζωή του.Οι χαρακτήρες Αντρέας και Τηλέμαχος θα προσπαθήσουν να κρύψουν τον Λάζαρο σε μια σπηλιά στο χωριό, με τον σκοπό να τον βγάλουν εκτός χώρας μαζί με την οικογένειά του.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία θα παρακολουθεί προσεκτικά κάθε κίνηση τους και θα είναι πάντα προσεκτική στις εξελίξεις. Ως αποτέλεσμα, το προτεινόμενο σενάριο για την απόδραση του Λάζαρου δεν θα υλοποιηθεί ποτέ. Ο Λάζαρος κατανοεί ότι αν παραδοθεί στην αστυνομία, θα καταλήξει στη φυλακή, όπου οι αντίπαλοι του, οι Σταματάκηδες, θα απειλούν τη ζωή του. Αλλά ακόμα και αν μείνει στην Άνω Ποριά, κίνδυνος παραμένει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Λάζαρος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η μόνη λύση είναι να τερματίσει τη ζωή του με αυτοκτονία, μια απόφαση που θα προκαλέσει σοκ και θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος