Σασμός – Ο κόσμος του γκρεμίζεται – Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε συνταρακτικές εξελίξεις στην πλοκή της σειράς. Αρχικά, ο Παύλος αναλαμβάνει επίσημα τον έλεγχο του οινοποιείου του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη για να τον βοηθήσει σε αυτήν την νέα επιχειρηματική προσπάθεια.

Σασμός – Ο κόσμος του γκρεμίζεται – Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια

Παράλληλα, η Στέλλα παραιτείται από τη θέση της ως δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο ο Αντρέας δεν φαίνεται ακόμα να έχει πάρει μια τελική απόφαση σχετικά με την κατάστασή του. Επιπλέον, η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και ανακαλύπτει κάτι το οποίο την σοκάρει και την κάνει να καταρρεύσει. Παράλληλα, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι της για να μιλήσουν για τον σασμό. Αυτή η συνάντηση εξελίσσεται σε έναν έντονο καυγά μεταξύ τους και οδηγεί την ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα βήμα πριν το θάνατο.

Τέλος, καθώς οι προετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απροσδόκητα την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Στεφανή και τον ρόλο του Μαθιό. Αυτή η αποκάλυψη θα σημάνει τον καταρρευμένο κόσμο του Αστέρη και η αντίδρασή του θα είναι πραγματικά απρόβλεπτη.Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένεται να δούμε τον χαρακτήρα του Αστέρη να υπομένει μια ανατροπή που θα ταράξει βαθιά τον κόσμο του.

Η αποκάλυψη σχετικά με τον φόνο του Στεφανή και τον Μαθιό θα τον οδηγήσει σε μια σειρά απρόβλεπτων ενεργειών και αντιδράσεων. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να επηρεάσει όχι μόνο τον ίδιο τον Αστέρη, αλλά και τους υπόλοιπους χαρακτήρες και την γενική πλοκή της σειράς, δημιουργώντας έντονη αγωνία και αναμονή για την συνέχεια της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος