Σασμός – Ο κόσμος της καταρρέει – Το τέλος έρχεται

Σασμός – Το τέλος της Μαρίνας στη σειρά θα είναι τραγικό, καθώς θα χάσει τα λογικά της και θα αρχίσει να βλέπει οράματα με τον Πετρή. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρίνα ξεκίνησε να χάνει τα λογικά της, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Αντώνης θα συνειδητοποιήσει την κατάσταση της και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει.

Σασμός – Ο κόσμος της καταρρέει – Το τέλος έρχεται

Η Μαρίνα αδυνατεί να διαχειριστεί τα όσα συνέβησαν στη ζωή της και η μνήμη της αρχίζει να την εγκαταλείπει. Ο Αντώνης δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του, ανησυχώντας μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της. Στο προσεχές διάστημα, η Μαρίνα θα ξεκινήσει θεραπεία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ωστόσο, αργότερα, θα αρχίσει να βλέπει τον άντρα της και να του συμπεριφέρεται σαν να είναι ο γιος της, Πετρής.

Τότε, ο Αντώνης θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει επιστροφή στη ζωή τους, σηματοδοτώντας το τέλος της Μαρίνας στη σειρά. Εκτός από το τραγικό τέλος της Μαρίνας, θλιβερό θα είναι και το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης στα επόμενα επεισόδια.  Η γιαγιά Ειρήνη θα πεθάνει, βυθίζοντας ολόκληρη την Άνω Βοριά στο πένθος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ