Σασμός – Ο Γιώργος θα κάνει την ζημιά στο ζευγάρι

Σασμός – Ο Μαθιός, στο κρατητήριο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ομολογεί την ευθύνη του στη δολοφονία του Λάζαρου. Η Βασιλική επισκέπτεται το τμήμα, ζητώντας από την Ντίνα να την επιτρέψει να δει τον Μαθιό. Η συνάντηση του ζευγαριού λίγο αργότερα είναι γεμάτη συγκίνηση.

Σασμός – Ο Γιώργος θα κάνει την ζημιά στο ζευγάρι

Η Βασιλική δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Μαθιός, από αγάπη προς εκείνη, αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, προκειμένου να προστατεύσει το όνομά της και να διασφαλίσει την ελευθερία της για να μεγαλώσει το παιδί τους.

“Δεν μπορώ να ησυχάσω γνωρίζοντας ότι βρίσκεσαι εδώ μέσα άδικα για κάτι που έκανα εγώ”, λέει η Βασιλική στον Μαθιό, καθώς την πνίγουν οι λυγμοί. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος επικρίνει την Ντίνα για την απόφασή της να επιτρέψει στην Βασιλική να δει τον Μαθιό.

Μαθαίνοντας στα επόμενα επεισόδια, ότι η Βασιλική βρίσκεται εδώ και μισή ώρα με τον Μαθιό, ο Γιώργος αποφασίζει να επέμβει. Προσεγγίζει το κρατητήριο και ενημερώνει τη Βασιλική ότι ο χρόνος επισκεπτηρίου έχει λήξει. Εκείνη τη στιγμή, ο Μαθιός παρατηρεί μια σκιά, κάνει νόημα στη Βασιλική να σιωπήσει και αλλάζει το θέμα της συζήτησης.

“Μπορεί να μην τον σκότωσα, αλλά προκάλεσα τον θάνατό του. Πάλεψα μαζί του, και αν δεν είχαν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα, ο Λάζαρος μπορεί και να ζούσε τώρα”, εξομολογείται στη Βασιλική.

Ο Γιώργος στην σειρά Σασμός, έχοντας ακούσει όλη τη συζήτηση, εμφανίζεται και ειδοποιεί τη Βασιλική ότι πρέπει να αποχωρήσει. Αν και έχει ακούσει τον Μαθιό να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον θάνατο του Λαζάρου, έχει ακούσει επίσης, μερικές από τις αποκαλύψεις της Βασιλικής.

Ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη στην σειρά Σασμός: Θα αναγνωρίσει η Βασιλική την αλήθεια των γεγονότων; Θα καταφέρει ο Μαθιός να παραμείνει σταθερός στην απόφασή του να προστατεύσει τη Βασιλική; Τι θα κάνει ο Γιώργος μετά την ακρόαση της συζήτησης;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός ΒασιλικηΣασμός γιωργοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμος Μαθιοσ