Σασμός – Ο Γιακωβάκης ξεσκεπάζει τον Αντώνη

Σασμός – Τα νέα επεισόδια της σειράς προκαλούν αναμονή, καθώς ο Χρήστος Γιακωβάκης αναλαμβάνει τον έλεγχο, εκτοπίζοντας τον Αντώνη και τερματίζοντάς τον με μερικές εξαιρετικές κινήσεις. Η εμφάνιση του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, επιφέρει ανατροπές και έκπληξη, αν και όχι ευχάριστες για πολλούς.

Σασμός – Ο Γιακωβάκης ξεσκεπάζει τον Αντώνη

Ο Αντώνης, γνωρίζοντας τον Χρήστο από τα παιδικά του χρόνια, τον υποδέχεται στην Κρήτη, όπου ο Γιακωβάκης μετακινήθηκε επιλεκτικά για να αναλάβει υποθέσεις με βεντέτες. Σύντομα, ανοίγει ο φάκελος των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, και ο Γιακωβάκης επιπλήττει τον Αντώνη για λανθασμένες ενέργειες και κρυμμένα γεγονότα. Ο νέος εισαγγελέας υιοθετεί μια στάση υπέρ της δικαιοσύνης και δεν αφήνει τίποτα ανεξερεύνητο.

Αντιθέτως, επικεντρώνεται στον Μαθιό, αναρωτιόμενος γιατί απελευθερώθηκε, και διερευνά εκτενώς το ζήτημα. Ο Χρήστος υποψιάζεται τις κινήσεις του Αντώνη και αποφασίζει να εξερευνήσει μόνος του τα γεγονότα στην Άνω Ποριά, προκειμένου να αποκαλύψει τη μυστηριώδη δολοφονία. Εκτοπίζει τον Αντώνη και αναλαμβάνει ο ίδιος τη δράση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ