Σασμός – Ο Γιακωβάκης βάζει στο μάτι τον Μαθιό

Σασμός –  Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς ο Γιακωβάκης βάζει στο μάτι τον Μαθιό. Έτσι, η πλοκή ανατρέπεται, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο κεντρικό πρόσωπο, τον αδιάφθορο εισαγγελέα Χρήστο Ιακωβάκη, υποδυόμενο από τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη.

Σασμός – Ο Γιακωβάκης βάζει στο μάτι τον Μαθιό

Ο Μαθιός, ένας χαρακτήρας που αποτέλεσε κεντρικό στοιχείο της πλοκής, βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του νέου εισαγγελέα, ανοίγοντας διαδρομές έντασης και αναταραχής. Ο Χρήστος Ιακωβάκης, Ρεθυμνιώτης με ρίζες, με εντυπωσιακό παρελθόν στη νομική επιστήμη, αποφασίζει να μετακινηθεί στην Κρήτη με σκοπό να θέσει τέλος σε έναν κύκλο βεντέτας και να εξαρθρώσει τα εγκληματικά δίκτυα. Η οικογενειακή του ιστορία, με τον πατέρα του που αντιμετώπιζε απειλές λόγω της αντίστασής του στη βεντέτα, διαμορφώνει τον χαρακτήρα του Χρήστου, καθιστώντας τον αδιάφθορο, αυστηρό και αμείλικτο στη δίωξη της διαφθοράς.

Η μετάθεση του Χρήστου στην Κρήτη αποτελεί συνειδητή επιλογή, καθώς επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο που άφησε ανολοκλήρωτο ο πατέρας του. Ο χαρακτήρας του συγκρούεται φιλοσοφικά με τον αστυνομικό Αντώνη, ο οποίος θεωρεί τον άνθρωπο πάνω από τον νόμο. Καθώς η υπόθεση του θανάτου του Νικηφόρου ανοίγει ξανά, ο Χρήστος ξεκινά αναζήτηση για να εντοπίσει τον πραγματικό δράστη και να ανακαλύψει πώς οδήγησε η υπόθεση στον θάνατο του.

Πεπεισμένος ότι ο Μαθιός συμμετείχε στη δολοφονία του Στεφανή, επιδιώκει να συλλάβει τον ύποπτο και να αποδείξει την ενοχή του. Ο Μαθιός, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκρουση με τον αμείλικτο εισαγγελέα, αντιμετωπίζει τον φόβο της ενδεχόμενης καταδίκης. Ο αγώνας ανάμεσα στο δίδυμο αυτό υπόσχεται ένταση, αποκαλύψεις και ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία για την εξέλιξη της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ