Σασμός – Ο Γιακωβάκης τρομοκρατεί τους πάντες στο πέρασμα του

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται αποκαλυπτικές εξελίξεις, καθώς ο Χρήστος εμφανίζεται στο προσκήνιο για να συνεχίσει το έργο του πατέρα του. Η ζωή της Στέλλας, απροσδόκητα, θα πάρει μια νέα τροπή, καθώς ένας νέος άνδρας εισέρχεται στη ζωή της.

Σασμός – Ο Γιακωβάκης τρομοκρατεί τους πάντες στο πέρασμα του

Αυτός ο άνδρας δεν είναι άλλος από τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Κατά τα λεγόμενα του ρεπορτάζ, είναι ένας ανελέητος κυνηγός της διαφθοράς και ένας αδέκαστος δικαστικός λειτουργός, ο οποίος υψώνει τη δικαιοσύνη και τον νόμο πάνω απ’ όλα. Η ζωή του πατέρα του, που πολέμησε σθεναρά τη βεντέτα, έφερε απειλές στη ζωή του και της οικογένειάς του.

Μετακομίζοντας στην Αθήνα όταν ο Χρήστος ήταν μόλις 17 ετών, η οικογένειά του αποφάσισε να αποφύγει τις απειλές και να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Καθ’ όλα αυτά τα χρόνια, μελετώντας τις ενεργές βεντέτες, ο Χρήστος εντοπίζει την αναταραχή στην Άνω Ποριά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Νικηφόρου και την επανάφορά της βεντέτας μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Ο Χρήστος, αποφασισμένος να φέρει τάξη, επιστρέφει στην Κρήτη. Η συνάντησή του με τη Στέλλα συμβαίνει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι έχουν κοινό στόχο. Η συνεργασία τους ξεκινά και οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση, δίνοντας νέα διάσταση στην πλοκή και υπόσχοντας συναρπαστικές στιγμές στους θεατές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος