Σασμός – Ο Γιακωβάκης την χώνει στην στενή

Σασμός – Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αναλαμβάνει την προστασία της Βασιλικής καθώς αυτή αντιμετωπίζει τις συνέπειες της επίσκεψής της στο κρησφύγετο, όπου αντιμετώπισε τον Λάζαρο. Ωστόσο, οι εξελίξεις στην σειρά υποδεικνύουν πως η Βασιλική δε θα διατηρήσει την ίδια διάθεση, ειδικά με τις εξελίξεις που θα φανούν στα προσεχή επεισόδια.

Σασμός – Ο Γιακωβάκης την χώνει στην στενή

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντώνης δίνει εντολή για τεστ DNA σε όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη, με σκοπό να εξακριβώσει τη γενετική τους συμβατότητα με αυτή που βρέθηκε στο κρησφύγετο. Όλοι περνούν το τεστ, αλλά πριν η Βασιλική υποβάλει το δικό της, συνομιλεί με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος. Επιβεβαιώνει τις υποψίες περί επίσκεψής της για τον δολοφόνο του Νικηφόρου και ο Αντώνης αναλαμβάνει να την προστατεύσει.

Ο Μαθιός, η Βασιλική και η Καλλιόπη εκφράζουν ευγνωμοσύνη προς τον Αντώνη, αλλά ο Χρήστος Γιακωβάκης, επιφορτισμένος με τη διερεύνηση, επαναφέρει την υπόθεση. Στη συνέχεια, ζητά από τον Αντώνη τη λίστα με τα άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ DNA. Ο Αντώνης, παρότι προσπαθεί να κρατήσει το όνομα της Βασιλικής εκτός λίστας, τελικά αναγκάζεται να τη στείλει. Ο Γιακωβάκης αντιδρά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την προστασία της Βασιλικής.

Καθώς η είδηση της σύλληψής της εξαπλώνεται στο χωριό, ο Τηλέμαχος κλονίζεται. Ο Μαθιός και η Βασιλική, μετά τη διαταγή του εισαγγελέα, αντιμετωπίζουν ακόμα περισσότερο τον φόβο της αντιμετώπισης του κατηγορητηρίου. Ο Αντώνης, παρά τις επιπλήξεις του Γιακωβάκη, επιμένει στην υποστήριξή του προς τη Βασιλική. Η σειρά εξελίσσεται σε έναν δραματικό χορό ενώπιον της αποκάλυψης των αποτελεσμάτων του τεστ DNA, με τη ζωή της Βασιλικής να κρέμεται αβέβαιη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ