Σασμός – Ο Γιακωβάκης κερδίζει το στοίχημα

Σασμός – Η εξαφάνιση του Ανδρέα βάζει φωτιά στην ατμόσφαιρα, καθώς ο Τηλέμαχος βρίσκεται εκτός εαυτού από οργή, διψώντας για εκδίκηση. Σίγουρος πως ο Μαθιός ευθύνεται, συνεργάζεται με τον Μανούσο Μουντάκη για να εκτελέσουν ένα σχέδιο αντίποινων. Η Καλλιόπη, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο για τον γιο της, παίρνει πρωτοβουλία για να αποτρέψει οτιδήποτε κακό.

Σασμός – Ο Γιακωβάκης κερδίζει το στοίχημα

Παράλληλα, η αποκάλυψη των παράνομων όπλων στο οινοποιείο οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο. Μια τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου με την Εύα τον κάνει να υποψιαστεί περισσότερα για τη σχέση της με τον αδελφό της. Η Θοδώρα, παράλληλα, αγωνίζεται αδιάκοπα για να ξανακερδίσει τον Γιώργο, ο οποίος φαίνεται πλέον απομακρυσμένος. Παράλληλα, η Νάντια, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Βασιλικής, καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργου, αναζητώντας καταφύγιο και συμβουλές από τον Βαγγέλη. Αυτός την ενθαρρύνει να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει.

Στο μεταξύ, ο Αστέρης πληροφορεί τον Μύρωνα για τον τύπο με το τατουάζ, ανοίγοντας απρόσεκτα τον ασκό του Αιόλου σχετικά με τον Μαθιό. Ο Παύλος παραμένει στο κρατητήριο, ενώ ο Τηλέμαχος κατηγορεί ανοικτά τους Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Ανδρέα. Ο Χρήστος, στο μεταξύ, φαίνεται να κερδίζει ένα στοίχημα με τον Αντώνη, με την έκβαση να έχει σημαντικές συνέπειες για τον Παύλο. Η Βασιλική, τέλος, ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Μαθιό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ