Σασμός – Ο Γιακωβάκης καθαρίζει τους Σταματάκηδες

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων, προκαλώντας συνταρακτικές εξελίξεις. Η επίσκεψη της Εύας στους Σταματάκηδες και η συζήτησή της με τον Μαθιό αναστατώνει την οικογένεια, ενώ ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος.

Σασμός – Ο Γιακωβάκης καθαρίζει τους Σταματάκηδες

Παράλληλα, ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση Γιώργου-Εύας, ενώ η Ντίνα αναρρώνει υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη. Η Μαρίνα αναζητά το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, αλλά δεν λαμβάνει σαφή απάντηση. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι που τον εκπλήσσει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ αντιμετωπίζουν την Αγγέλα, καταλήγοντας σε μια συζήτηση που οδηγεί σε απρόσμενη απόφαση.

Στην Αθήνα, οι δυο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά ένα τηλεφώνημα τους ταράζει. Ο Αντώνης προσπαθεί να διαλευκάνει τα πράγματα με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ενώ ο Γιώργος ανακαλύπτει κάτι απροσδόκητο. Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει σπίτι, αλλά τελικά πηγαίνουν μαζί στο Σταματόδεντρο, όπου τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα, επισκέπτεται τη Ντίνα και βιώνει μια απρόσμενη συνάντηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ