Σασμός – Ο Φόβος της γιαγιάς Ειρήνης παίρνει σάρκα και οστά

Σασμός – Ο αδελφός του Βασίλη Ρούσσος, πρόκειται να συναντήσει τη γιαγιά, ένα γεγονός που αναζωπυρώνει ένα μεγάλο μυστικό τους. “Χαίρεσαι που με θωρείς μετά από τόσα χρόνια, Ρούσσο;” τον ρωτά και αυτός επιβεβαιώνει τη χαρά του. Η γιαγιά, ωστόσο, δεν μοιράζεται τη χαρά τους. “Εγώ όμως… τρομάζω,” τονίζει και η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής.

Σασμός – Ο Φόβος της γιαγιάς Ειρήνης παίρνει σάρκα και οστά

Καθώς συνεχίζουν τη συνομιλία τους, που είναι η πρώτη τους μετά από πολλά χρόνια, και οι δύο αναφέρουν τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο χωριό τους. “Πέρυσι ξεκίνησαν οι κουβέντες για βεντέτα, μα απέτυχαν,” του λέει η γιαγιά καθώς ο Αντρέας αναζωπύρωσε τη φωτιά. “Σκοτώθηκε ένας νέος άνδρας και μετά άλλος ένας. Δεν ξέρουμε πώς να προστατευθούμε.” “Και εγώ τι πιστεύεις πως θα κάνω τώρα; Με θεωρείς άνθρωπο που θα έριχνε λάδι στη φωτιά;” τη ρωτά και εκείνη απαντά αμέσως: “Όχι, δεν σε θεωρώ τέτοιο άνθρωπο. Μα πρέπει να μείνεις στην Καλλιόπη;

Αν αποκαλύψεις πώς ξεκίνησε η βεντέτα, εμείς οι Βρουλάκηδες θα πρέπει να ξεριζωθούμε όπως εσύ. Και δε φταίμε εμείς για τα λάθη του πεθερού μου.” “Δεν είμαι κοπελάκι, Ρηνιώ, που θα πω κουβέντες. Και ποτέ δε θα κάνω κάτι που θα σε βλάψει. Σε εκτιμώ πολύ και είμαι υπόχρεος. Φυλάξες το μυστικό μας και φρόντισες τον γιο μου σαν να ήσουν η μητέρα του. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Γι’ αυτό, μη φοβάσαι, δε θα λείψει λόγος από το στόμα μου,” εξηγεί ο Ρούσσος, επιδεικνύοντας αναγνώριση για τα λάθη του παρελθόντος.

Πριν χωρίσουν, η γιαγιά Ρηνιώ τον ενημερώνει για την πρόθεση του Αντρέα να εξομολογηθεί την αλήθεια που του κράτησε. Το ίδιο κάνει και η Καλλιόπη, ενώ ο παπα-Μιχάλης μαθαίνει για την άφιξη του πατέρα του στην Ανω Ποριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ