Σασμός – Ο δρόμος μέχρι τον… σασμό!

Σασμός – Συμβούλια συγκαλούνται στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, με αμφίβολα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη καλεί τον Νικολή και τον Δημητρό, τα δύο ανίψια της, για να μιλήσουν και παρόλο που είναι αρνητικοί με το θέμα του σασμού, τελικά αποφασίζουν να κάνουν ό,τι τους πει η καπετάνισσα.

Σασμός – Ο δρόμος μέχρι τον… σασμό!

Το ίδιο όμως κάνει και η γιαγιά Ειρήνη που από καιρό καταλαβαίνει πως οι διαδικασίες για τον σασμό δεν θα έχουν καλό τέλος. Απέναντί της λοιπόν φτάνει μόνο ο Αντρέας. Ο Τηλέμαχος και ο Λάζαρος δεν εμφανίζονται ποτέ και έτσι η κουβέντα ξεφεύγει γρήγορα αφού εκείνος της μηνύει πως δεν θα γίνει ποτέ σασμός όσο εκείνος είναι στο χωριό, ενώ της φανερώνει και την πρόθεσή του να μη φύγει από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Αντρέας φεύγει και η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει.

Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες τον γιατρό, ωστόσο οι προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Η Θοδώρα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και μαύρα προαισθήματα, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά και προσπαθεί να μιλήσει για όσα την προβληματίζουν στον Γιώργο.

«Αν μίλαγα στη Μαρίνα, αν της εξηγούσα πόσο ανώριμα φέρθηκα τότε, σίγουρα θα με καταλαβαίνει. Ισως και να με συγχωρούσε. Άφησέ με να της μιλήσω, να βγάλω από μέσα μου τις τύψεις που νιώθω», τον παρακαλεί, αλλά ο Γιώργος είναι ανένδοτος. «Δεν έχει και μία σημασία για κανέναν τώρα πια τι είχε γίνει τότε. Μόνο αναστάτωση θα προκληθεί και δεν θέλω στην κατάστασή σου να στεναχωρηθείς. Ασε που δεν έφταιξες εσύ για τον θάνατό του. Ξέχασέ το σε παρακαλώ και προχώρησε», θα της απαντήσει.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη που έχει στα χέρια της την καρφίτσα που της έδωσε η Βασιλική, φτάνει στο γραφείο του Αντώνη Φραγκαδάκη και του ζητάει βοήθεια. Εκείνος ξεκινάει τις έρευνες μέσα από τις κάμερες για να εξακριβώσει ποιος πλησίασε το ντουλάπι της Βασιλικής, όμως τελικά δεν θα μπορέσουν να βγάλουν. Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού αρχίζουν να δείχνουν άρνηση για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη.

Το γεγονός ωστόσο πως η γιαγιά Ειρήνη μπαίνει στο νοσοκομείο, αναγκάζει το ζευγάρι να αναβάλλει επ’ αόριστο τον αρραβώνα. Η Αργυρώ δεν μπορεί να μην παρατηρήσει πως όταν ξεκινούν διαδικασίες για γάμο ή αρραβώνα, πάντα παρουσιάζονται προβλήματα. «Εμείς θα πάμε κόντρα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, αγάπη μου. Να γίνει καλά η γιαγιά σου καιλουν άκρη.

Τουλάχιστον προς το ο αρραβώνας μας θα γίνει». Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Εύα, ενώ ταυτόχρονα, έχοντας σύμμαχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα. Δημήτρης και Παύλος οργανώνουν για την Αιμιλία μια μικρή γιορτή στο καφενείο με σκοπό να την αποχαιρετήσει λίγο πριν φύγει για την Αθήνα.

Aπαντες είναι συγκινημένοι και δεν σταματούν να της δίνουν ευχές. Εκείνη, το ίδιο φορτισμένη, θα τους ευχαριστήσει για τη συνάντηση που της οργάνωσαν λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντα της εισαγγελέως στην Αθήνα και θα τους υποσχεθεί πως οι δρόμοι τους δεν θα χωριστούν. Στενοχωρημένοι με την αποχώρησή της από το νησί θα είναι όμως και η Στέλλα με τον Αντώνη, καθώς οι τρεις τους συνεργάζονταν στενά σε κάθε υπόθεση της αστυνομίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος