Σασμός – Ο Χρόνος μετρά αντίστροφα – Το τέλος του έφτασε

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πραγματικά εκρηκτικές. Ο Αντρέας, μετά την σωστή του εκτίμηση σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου, συναντά τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν τη διεξαγωγή της εκτέλεσης του Μαθιού.

Σασμός – Ο Χρόνος μετρά αντίστροφα – Το τέλος του έφτασε

Ο Τηλέμαχος επισημαίνει ότι ο Μαθιός έχει προσδιορισμένο πεπρωμένο στις φυλακές, και πως και αυτός θα καταλήξει εκεί. Ωστόσο, ο Αντρέας του αναφέρει ότι δεν θα προλάβει να φτάσει στη φυλακή, αναφερόμενος σε ένα σχεδιασμένο χτύπημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. “Το χτύπημα θα εκτελεστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς”, επισημαίνει, προσθέτοντας ότι θα γνωρίσουν έναν εξαιρετικό εκτελεστή.

Ο Τηλέμαχος εκφράζει απογοήτευση που δεν θα έχει την ευκαιρία να αντικρίσει τον Μαθιό στα μάτια κατά τη στιγμή του θανάτου του και να του ψιθυρίσει το όνομα του Λάζαρου. Παρόλα αυτά, ο Αντρέας τον διαβεβαιώνει μη στενοχωριέται, καθώς ο Μαθιός θα συνειδητοποιήσει καλά για ποιον λόγο πληρώνει. Εν τω μεταξύ, του επισημαίνει να φροντίσει να ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ τονίζει ότι ο στόχος είναι μόνο ο Μαθιός και πως δεν πρέπει να γίνει καμία κίνηση εναντίον της. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο Τηλέμαχος νιώθει ανακούφιση που ο αδερφός του επιστρέφει στη δράση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος