Σασμός – Ο χωρισμός και ο θάνατος της Θοδώρας

Σασμός – Η Θοδώρα βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της στα τελευταία επεισόδια που παρακολουθούμε. Σε μερικούς μήνες, θα φέρει στη ζωή τον καρπό της αγάπης της με τον Γιώργο. Προετοιμάζει γρήγορα τον γάμο της, ώστε να είναι ακόμα λεπτή όταν φτάσει η μέρα της τελετής. Χαίρεται πολύ γιατί θα έχει κουμπάρους τη Μαρίνα και τον Αντώνη. Η Μαρίνα τη βοηθά ενεργά στην προετοιμασία αυτής της ιδιαίτερης ημέρας.

Σασμός – Ο χωρισμός και ο θάνατος της Θοδώρας

Παρόλα αυτά, η Θοδώρα συχνά θυμάται το μυστικό που φέρνει μέσα της σχετικά με τον Πετρή. Ευτυχώς, ο Γιώργος της παρέχει στήριξη, υπενθυμίζοντάς της να μην αισθάνεται ένοχη και να μη μιλήσει στη Μαρίνα. Ογμως, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Μία ημέρα, ενώ βρίσκεται με τον Γιώργο στον γιατρό για να διαπιστώσουν το φύλο του μωρού, λαμβάνει μια συγκλονιστική είδηση: η καρδιά του μωρού δεν χτυπά. Ο γιατρός της συμβουλεύει να το αφαιρέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Συντετριμμένη στην σειρά Σασμός, η Θοδώρα ξεσπάει σε δάκρυα και νιώθει να χάνεται. Ο πόνος της είναι τόσο μεγάλος που δεν βρίσκει ούτε λίγη παρηγοριά από τον Γιώργο, τον Μανόλη ή τους γονείς της. Συχνά παραμένει ακίνητη στο κρεβάτι, αποφεύγει το φαγητό και δεν θέλει να βγει έξω. Επιπλέον, αναλώνεται σε αυτοκατηγορίες για τον χαμό του δεύτερου παιδιού της. “Είμαι καταραμένη,” λέει στον Γιώργο. Αλλά ο Γιώργος προσπαθεί να την πείσει να μη μιλήσει για αυτό. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως έχει λάβει μια απόφαση.

Η Θοδώρα προσεγγίζει τη Μαρίνα και της λέει με έντονο τρόπο: «Σκότωσα τον γιο σου!». Με μία βαθιά ανάσα, η Μαρίνα ανταποκρίνεται: «Πώς φταίς για τον θάνατό του;». Όταν συναντηθούν στο σπίτι, η Θοδώρα της λέει ότι ήταν τόσο ερωτευμένη με τον Πέτρο, ώστε όταν τη χώρισε, θέλησε να τον τιμωρήσει. Επηρεασμένη από τη θυμό, η Θοδώρα ηχογράφησε τον αδελφό της να λέει το όνομα του Πέτρου και παρέδωσε την ηχογράφηση στον Αντώνη. Από εκεί, οι εξελίξεις οδήγησαν σε μια αντιπαράθεση μεταξύ Πέτρου και Αστερή, που τελείωσε με τον θάνατο του Πέτρου.

Η Μαρίνα ακούει αποσβολωμένη και της απαντάει: «Ντρέπομαι για σένα». Η Θοδώρα παραδέχεται το λάθος της, αλλά είναι πια αργά. Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, η Θοδώρα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες με τον Γιώργο. Την ώρα που ο Γιώργος επιστρέφει στο σπίτι, του λέει ότι πρέπει να χωρίσουν. Η απόφαση της προκαλεί σοκ στον Γιώργο.

Παρόλο που ο Γιώργος την παρακαλά και οι οικογένεια της προσπαθούν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη, η Θοδώρα αποφασίζει να αφήσει πίσω της τα πάντα. Εγκλωβισμένη στην κατάθλιψη και τις τύψεις, η Θοδώρα βλέπει τη ζωή της να καταρρέει. Σε ένα τραγικό γεγονός, η Θοδώρα χάνει τη ζωή της σε ένα ατύχημα. Σε μια βροχερή μέρα, το ατμοσφαιρικό σκηνικό της Κρήτης γέμισε με συννεφιά και μία υπόγεια ένταση. Η Θοδώρα όπως θα δούμε στην σειρά σασμός, πληγωμένη από τα πρόσφατα συμβάντα και βυθισμένη στις σκέψεις της, οδηγούσε στον στενό δρόμο που χάραζε το χωριό. Το ορμητικό νερό στον δρόμο και η ολισθηρότητα του εδάφους κατέστησαν την οδήγηση πιο δύσκολη. Καθώς μία απότομη εμφανίστηκε ενώπιόν της, η Θοδώρα χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Τα λάστιχα γλιστρούν, ο κόσμος γύρω της σταματάει και σε έναν κλάσματος δευτερολέπτου, το αυτοκίνητο χτυπάει με ισχύ σε ένα δέντρο. Το συγκλονιστικό ατύχημα της Θοδώρας αφήνει το χωριό σοκαρισμένο, καθώς μια νεαρή ζωή σβήνει απότομα στο χορταριασμένο τοπίο της Κρήτης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για περισσότερες εξελίξεις ΕΔΩ

official soundtrack σασμοςost σασμοςγιαννης κοτσιρας σασμοςκοτσιρας σασμοςΟ χωρισμός και ο θάνατος της ΘοδώραςΣασμόςΣασμός - Ο χωρισμός και ο θάνατος της ΘοδώραςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφαΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμός τraileσασμος τραγουδισασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτρειλερ σασμος