Σασμός – Ο Αστέρης νεκρός;

Σασμός – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα βιώσουμε καθηλωτικές στιγμές, καθώς ο Αστέρης, υποκύπτοντας στα χέρια της Αργυρώς, διανύει μια περίοδο κρίσης που τον οδηγεί στο νοσοκομείο. Αφού βρήκε την Αργυρώ στην Αθήνα και αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια με αγάπη, αντιλαμβάνονται ότι η σχέση τους ξεπερνά κάθε εμπόδιο. Αποφασίζουν να επιστρέψουν με τον Πετράκη στην Κρήτη, αγνοώντας τα μίση και τις εχθρότητες που τους περιβάλλουν.

Σασμός – Ο Αστέρης νεκρός;

Ωστόσο, οι σκιές του παρελθόντος εξακολουθούν να τους απειλούν, καθώς ο Αντρέας και η Καλλιόπη επιδιώκουν εκδίκηση. Παρά τις πιέσεις, το ζευγάρι προσπαθεί να μην εμπλακεί σε εχθροπραξίες και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Ο Αστέρης επιστρέφει στη δουλειά του, αλλά το άγχος και η καθημερινή κούραση τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Καθώς συζητά με την Αργυρώ, ο Αστέρης αισθάνεται αδιαθεσία και, πριν προλάβει να εξηγήσει, λιποθυμά στα χέρια της. Η Αργυρώ, σοκαρισμένη, καλεί βοήθεια και παράλληλα προσπαθεί να τον επαναφέρει. Μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διενεργούν εξετάσεις για τον εντοπισμό της αιτίας της λιποθυμίας. Όταν ο Μαθιός και η Καλλιόπη ενημερώνονται, βιαστικά κατευθύνονται προς το νοσοκομείο.

Εκεί, μαθαίνουν ότι ο Αστέρης αντιμετωπίζει νεφρική ανεπάρκεια. Το άγχος, η κούραση και η ανεπαρκής παρακολούθηση μετά τη μεταμόσχευση νεφρού που είχε πραγματοποιήσει προκειμένου να σώσει την Αργυρώ επιδεινώνουν την κατάστασή του. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι, αν δεν τηρήσει προσεκτικά τις οδηγίες, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για τη ζωή του.

Η Αργυρώ, στενοχωρημένη που οφείλεται σε αυτήν η κατάσταση, αποφασίζει να κινηθεί ενάντια στο ρολόι του χρόνου για να βοηθήσει τον Αστέρη να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Ταυτόχρονα, η Καλλιόπη, αγαπώντας βαθιά τον γιο της, είναι έτοιμη να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να τον στηρίξει, ακόμα και να υποχωρήσει προκειμένου να διατηρήσει την ειρήνη στην οικογένειά τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ