Σασμός: Ο Αστέρης κάνει χαμό στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Σασμός: Μία πολύ άσχημη βραδιά θα περάσει ο πρωταγωνιστής. Μετά από έναν άσχημο καυγά, ο Αστέρης θα οδηγηθεί στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ξεσηκώνοντας την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Αστέρης κάνει χαμό στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Η Καλλιόπη ξεσπάει και βγάζει εκτός εαυτού τον γιο της. Του χτυπάει διαρκώς το τεράστιο λάθος του να αφήσει την Στέλλα και τον πιέζει να κάνει το βήμα της επανασύνδεσής τους.

Ο Αστέρης εξοργίζεται, με αποτέλεσμα μητέρα και γιος να ανταλλάζουν πολύ βαριές κουβέντες. Λίγο πριν τον καυγά, η Αργυρώ έχει ζητήσει από τον Αστέρη να χωρίσουν, μη μπορώντας να χειριστεί άλλο αυτή την κατάσταση.

Τον πλησιάζει και του ζητάει να της δώσει λίγο χρόνο για να βρει τον εαυτό της, με τη βοήθεια ενός ειδικού. Μπορεί ο Αστέρης να φαίνεται πως αποδέχεται την εξέλιξη αυτή, η οργή του, όμως, δε θα αργήσει να φανεί.

Μη μπορώντας να ακούει άλλο την μητέρα του και απελπισμένος από τον χωρισμό του με την Αργυρώ, ο Αστέρης κατευθύνεται στο σπίτι των Βρουλάκηδων, χωρίς να ενδιαφέρεται για όσα θα ακολουθήσουν, στη σειρά Σασμός.

Φωνάζει στην Αργυρώ να βγει έξω, κάνοντας φασαρία. Εκείνη πανικοβάλλεται και τρέχει πανικόβλητη στην αυλή. Ο Αστέρης λυγίζει, την κοιτάζει στα μάτια και την φιλάει με πάθος. Η Αργυρώ βυθίζεται στην αγκαλιά του…

Οι δύο νέοι παρασύρονται σε έναν έρωτα μοναδικό. Μόνο που δε γνωρίζουν πως το μυστικό τους αποκαλύπτεται. Η γιαγιά Ειρήνη, έχοντας ακούσει τον θόρυβο, τρέχει έξω και βλέπει την εγγονή της στην αγκαλιά του φονιά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός ΑστέρηςΣασμός Βρουλάκηδες