Σασμός – Ο Αστέρης εξοργίζεται με τη Βασιλική

Σασμός – Η Αργυρώ βρίσκεται ανίκανη να κατανοήσει τον λόγο πίσω από την αμετάκλητη απόφαση του Αστέρη να διατηρήσει απόσταση ανάμεσά τους και ανάμεσα στο παιδί τους και την οικογένειά του. Ποιο γεγονός έχει συμβεί που τον οδηγεί να υιοθετήσει αυτή τη στάση;

Σασμός – Ο Αστέρης εξοργίζεται με τη Βασιλική

Η ίδια, υπό την πίεση της, προσπαθεί απεγνωσμένα να εξακριβώσει τον λόγο της απομάκρυνσής του, ωστόσο, ο μόνος απολογισμός είναι η υπόσχεσή του ότι θα μιλήσουν όταν είναι έτοιμος. Η Αργυρώ, παρόλα αυτά, συνεχίζει να μην μπορεί να κατανοήσει τη συμπεριφορά του. Ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης έχει μάθει για ένα σκοτεινό μυστικό: ότι η Βασιλική ήξερε ότι ο Μαθιός είχε σκοτώσει τον άντρα της, τον Στεφανή, και δεν αποκάλυψε ποτέ την αλήθεια.

Προσπαθεί να βρει τρόπους να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της Βασιλικής, αλλά ο Αστέρης, γεμάτος οργή, αρνείται να δεχτεί οποιαδήποτε εξήγηση. Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στη ζωή της Αργυρώς εντείνεται με τη συνειδητοποίηση της αλήθειας γύρω από τις πράξεις της Βασιλικής. Ο Αστέρης, αντιμέτωπος με την ανακάλυψη αυτού του σκοτεινού μυστικού, αντιδρά με οργή, αρνούμενος κάθε προσπάθεια δικαιολόγησης.

Η Αργυρώ πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τη δική της ανάγκη για κατανόηση αλλά και τη σύγκρουση μεταξύ του Αστέρη και της αποκαλυφθείσας αλήθειας. Η σχέση τους, πλέον, κινδυνεύει να καταρρεύσει μεταξύ των αποκαλύψεων και των αντιφάσεων που διαπλέκονται στον λεπτό ισοσταθμισμό της εμπιστοσύνης και της πίστης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος