Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του – μαθαίνει ότι η Στέλλα είναι έγκυος

Σασμός: Ο Αστέρης σύντομα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν αποκαλυφθεί ότι η Στέλλα είναι έγκυος στη συνέχεια της σειράς Σασμός. Ο άντρας σε κατάσταση σοκ, θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια δίχως να γνωρίζει πώς να αντιδράσει και τι ακριβώς να πει.

Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του – μαθαίνει ότι η Στέλλα είναι έγκυος

Η μητέρα της Στέλλας, η Σοφία αποφασίζει κρυφά από την κόρη της να αποκαλύψει στον Αστέρη ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του περιμένει παιδί. Γεμάτη αυτοπεποίθηση δεν διστάζει να του πει την αλήθεια με τον ίδιο να μένει με ανοιχτό το στόμα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Η Σοφία πήρε την πρωτοβουλία μόνη της παρά την επιθυμία της κόρης της να μη το μάθει ο Αστέρης. Αφότου του το ανακοινώνει, του τονίζει ότι πρέπει να τα βρουν μόνοι τους. «Μεγάλα παιδιά είστε. Κοιτάξτε να συνεννοηθείτε και να φερθείτε υπεύθυνα», του λέει με τον ίδιο πραγματικά να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη!

Ο Αστέρης θα έρθει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, αφού η Στέλλα δεν γνωρίζει ότι εκείνος πλέον έχει μάθει πως είναι έγκυος. Θα το πει στην Αργυρώ; Και πώς αυτό θα επηρεάσει τη σχέση τους; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός Αστέρης