Σασμός – Ο Αντρέας και η παρέα μπαίνουν στο κάδρο των υπόπτων

Σασμός – Ένας σφοδρός χείμαρρος εξελίξεων έρχεται στα προσεχή επεισόδια της σειράς καθώς μια σειρά από περιστατικά αλλάζει το ρεύμα της ιστορίας.

Σασμός – Ο Αντρέας και η παρέα μπαίνουν στο κάδρο των υπόπτων 

Όλα ξεκινούν με έναν καταιγισμό εκτελέσεων, με μια σφαίρα που, δυστυχώς, καταλήγει στο λάθος άτομο. Ο Αντρέας και η παρέα του βρίσκονται ξαφνικά εντός του καδρού των υπόπτων, ενώ ο Μαθιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιλέγει να φορτώθει το φόνο του Λάζαρου, προκειμένου να προστατέψει τη Βασιλική και να παραδοθεί στις αρχές.

Η αναταραχή εντείνεται όταν ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και οι Μουντάκηδες ξεκινούν να υλοποιούν το σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού. Καταλήγουν να ζητήσουν από τον Γιάννο να εκτελέσει τον Μαθιό με τη χρήση τουφεκιού, τη στιγμή που εκείνος θα βγαίνει από το κρατητήριο. Παρότι η επίθεση σχεδιάζεται με προσοχή, ο Αντρέας εκφράζει συνεχείς ανησυχίες σχετικά με την αξιοπιστία του Γιάννου.

Όμως, ο Γιάννος, ενημερωθείς για το πότε θα είναι ελεύθερος ο Μαθιός, ακολουθεί ένα διαφορετικό σενάριο. Κρύβεται απέναντι από το τμήμα και, όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή, πυροβολεί τον Σταματάκη χωρίς καμία έλεος. Δυστυχώς, η σφαίρα καταλήγει στην πλάτη της Ντίνας, η οποία, αντιλαμβανόμενη έναν θόρυβο, τρέχει γρήγορα μπροστά στον Μαθιό για να τον προστατέψει. Ενώ η ζωή της Ντίνας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ο Αντρέας και η παρέα του βρίσκονται τώρα υπό τον φωτεινό προβολέα ως ύποπτοι για τη δολοφονική ενέδρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος