Σασμός – Ο Αντρέας δέχεται το χειρότερο χαστούκι της ζωής του

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποκαλύπτονται μυστικά που σημαδεύουν τον Αντρέα, οδηγώντας τον σε ένα τραγικό τέλος. Το ρεπορτάζ του serfare.com αναφέρει πως ο Παύλος αποκαλύπτει το κτήμα που ο Ρούσσος άφησε στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ξεκινώντας μια έντονη διαμάχη με την Καλλιόπη για την κατοχή του.

Σασμός – Ο Αντρέας δέχεται το χειρότερο χαστούκι της ζωής του

Ο Αντρέας, αναζητώντας τον Ρούσσο στη Στοκχόλμη, αντιμετωπίζει ανεπιτυχώς την αναζήτησή του. Στο μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη, αντιλαμβανόμενη τον προσεχή κίνδυνο, τον καλεί για μια τελευταία συνάντηση. Του αποκαλύπτει το βάρος του μεγαλύτερου εγκλήματος, κατηγορώντας τον για την ανάρμοστη μεταχείριση των νεκρών. Αυτή η αποκάλυψη συνταράσσει τον Αντρέα, ο οποίος αναγνωρίζει τη μοναξιά του. Ο Τηλέμαχος, αναγνωρίζοντας τη σκοτεινή πλευρά του Αντρέα, του ανακοινώνει ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον τα σκοτεινά του σχέδια.

Η Εύα, αποκαλύπτοντας τη φιλική της στάση, του ρίχνει την τελευταία χαριστική βολή. Αποφασισμένος να αποκτήσει το κτήμα, ο Αντρέας απειλεί την Καλλιόπη με ένα γράμμα που μπορεί να αποκαλύψει μυστικά. Ωστόσο, η Καλλιόπη αντιστέκεται στον εκβιασμό του, και ο Αντρέας, αντιλαμβανόμενος την αποτυχία του, αποχωρεί.

Η γιαγιά Ειρήνη του αποκαλύπτει ότι είναι γιος του Ρούσσου και αδελφός του Τηλέμαχου, καθιστώντας τον Αντρέα ανίκανο να αντιμετωπίσει την ανατροπή. Σε έναν απροειδοποίητο χαμό, ο Αντρέας εγκαταλείπει το χωριό, εξαφανίζοντας για πάντα. Καταλήγουμε να παρακολουθούμε τον θλιβερό επίλογο του Αντρέα στον Σασμό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ