Σασμός – Ο Αντρέας Αντιμετωπίζει το Κρυφό Παρελθόν

Σασμός – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς ο Αντρέας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ανατροπή που θα συγκλονίσει τη ζωή του. Η γιαγιά Ειρήνη, μεταφέρει με μια χαριστική βολή την αλήθεια στον Αντρέα, αποκαλύπτοντας το κρυφό μυστικό που έκρυβε εδώ και καιρό. Τη στιγμή που ο Αντρέας πιστεύει πως η γιαγιά του τον προκαλεί με ένα αστείο, η αλήθεια του ρίχνει βάρος στην καρδιά του.

Σασμός – Ο Αντρέας Αντιμετωπίζει το Κρυφό  Παρελθόν

“Τί είναι αυτό τώρα θεία; Κάποιο νέο αστείο για να μας διώξει απ’ το χωριό μια και καλή;” αντιρροητεί ο Αντρέας με ανυπομονησία. Η απάντηση της γιαγιάς Ειρήνης όμως είναι μια θλιβερή αποκάλυψη που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. “Όχι αγόρι μου. Ο λόγος που έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό και δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό για το γράμμα της Μαρίας είναι αυτός. Φοβόμουν την αντίδρασή σου, γι’ αυτό σε παρακαλούσα να φύγεις, για να μην μάθεις. Μα εδώ δεν έχω άλλη επιλογή γιατί η αλήθεια μπορεί να σε σκοτώσει,” αποκρίνεται η γιαγιά με σοβαρότητα.

Οι λέξεις της γιαγιάς αφήνουν τον Αντρέα άναυδο, χάνοντας την γη κάτω από τα πόδια του. Αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι το παρελθόν του είναι ένα ψεύτικο σκηνικό και η αλήθεια που ξεπετάγεται μπροστά του είναι σαν ένας ακαταμάχητος χείμαρρος. Ο Αντρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη, αποφασίζει να απομακρυνθεί από το χωριό. Ο περίπατος του είναι μια μοναχική πορεία στο άγνωστο. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορταζ τα ίχνη του χάνονται για πάντα, αφήνοντας πίσω του μια ζωή που δεν είναι πλέον δική του.

Ο Σασμός εξελίσσεται σε μια ιστορία εντυπωσιακών ανατροπών και ανθρώπινων συγκινήσεων. Η ανακάλυψη της αλήθειας θα διαμορφώσει το μέλλον του Αντρέα και των γύρω του, αφήνοντας το κοινό περιμένοντας με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων. Η ανατροπή αυτή αποτελεί μόνο την αρχή ενός παρανοϊκού ταξιδιού στον κόσμο των ανθρώπινων σχέσεων και των μυστικών που κρύβονται στη σκιά του παρελθόντος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ