Σασμός – Ο Ανδρέας βάφει τα χέρια του με αίμα

Σασμός – Η δραματική σειρά του ALPHA φτάνει στο τέλος της με ένταση και αναταραχή. Ο Αντρέας επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξεδιαλύνει τα παλιά. Η είδηση σοκάρει την οικογένειά του, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές του προθέσεις.

Σασμός – Ο Ανδρέας βάφει τα χέρια του με αίμα

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, ο Αντρέας επιστρέφει για να εκδικηθεί τον πατέρα του. Μαθαίνοντας ότι ο Ρούσσος βρίσκεται στην Άνω Ποτριά, αποφασίζει να γράψει ο ίδιος το τέλος του. Η συνάντηση των δύο ανδρών αποδεικνύεται άκρως συγκλονιστική. Αν και ο στόχος του Αντρέα είναι η δολοφονία του Ρούσσου, οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες επιθυμούν να βάλουν τέλος στην αιματηρή έριδα ανάμεσα στις οικογένειές τους, που έχει κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές. Ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι ο γάμος της Αργυρώς και του Αστέρη, μια σχέση που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και αντιστάσεις.

Ο γάμος αυτός, που είχε αναβληθεί πολλές φορές, συνιστά ένα σημαντικό γεγονός για τους δύο ερωτευμένους. Με τον μικρό Πετρή στο πλευρό τους, αλλά και με τη στήριξη των οικογενειών τους και των αγαπημένων τους προσώπων, ο Αστέρης και η Αργυρώ επιτέλους καταφέρνουν να ενωθούν. Η στιγμή αυτή είναι ιδιαίτερα συγκινητική για όλους, καθώς συμβολίζει την επιτυχία του αληθινού έρωτα και τη λύση των μακρόχρονων αντιπαραθέσεων ανάμεσα στις οικογένειες.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, οι θεατές θα παρακολουθήσουν την ολοκλήρωση αυτής της συναρπαστικής ιστορίας, με όλους να ελπίζουν ότι αυτός ο γάμος θα φέρει επιτέλους την αναγκαία ειρήνη και δικαιοσύνη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ