Σασμός – Ο Ανδρέας του χρωστάει τη ζωή του

Σασμός – Η Βασιλική βρίσκει στα πράγματά της την καρφίτσα που της είχε κάνει δώρο ο Ευθύμης και μιλά στην Καλλιόπη γι’ αυτό. Η τελευταία θα προσπαθήσει να μιλήσει με τα ανίψια της για τον επικείμενο σασμό, όπως και η γιαγιά Ειρήνη με τον Αντρέα. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά για κανέναν…

Σασμός – Ο Ανδρέας του χρωστάει τη ζωή του

Μαθιός, Βασιλική και Νικηφόρος έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους τις στενοχώριες και τα προβλήματα και κάνουν μια νέα αρχή ως οικογένεια δεμένη. Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει την καθημερινότητα, από τη στιγμή μάλιστα που και οι υποψίες για τον φόνο του Στεφανή έχουν πέσει πάνω στον Ευθύμη, μέχρι τη στιγμή που η Βασιλική πηγαίνει στο ξενοδοχείο για δουλειά.

Μέσα στο συρτάρι της βρίσκει έναν φάκελο με το όνομα της και χωρίς να χάσει χρόνο τον ανοίγει. Το μόνο που δεν θα περίμενε να δει μέσα είναι η καρφίτσα που της είχε κάνει δώρο ο Ευθύμης Φαρμάκης, λίγο καιρό πριν. Το δώρου συνοδεύει ένα σημείωμα: «Τώρα δεν μπορείς πλέον να μου το επιστρέψεις». Η γυναίκα ταράζεται και δεν ξέρει τι να κάνει.

Ούτε θέλει να μιλήσει στον Μαθιό και να καταστρέψει την οικογενειακή τους ευτυχία αλλά ούτε και να πάει στην αστυνομία. Η μόνη λύση που της έρχεται στο μυαλό είναι η Καλλιόπη. Ούτε η «καπετάνισσα» θα κρύψει την ταραχή της. Για να κάνει όμως τη νύφη της να νιώσει καλύτερα, θα της πει: «Μη σε νοιάζει, νύφη μου, θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό. Αμε πήγαινε εσύ στον άντρα σου και όλα θα σιάξουν».

Στο μεταξύ ο Αντρέας που έχει δει τη Στέλλα να αγκαλιάζεται με τον Αστέρη, μιλάει στον Παύλο για τη σχέση μεταξύ τους. «Είσαι σίγουρος ξάδελφε πως δεν υπάρχει μεταξύ τους πράμα;», θα τον ρωτήσει για να κινήσει υποψίες, όμως και ο Παύλος θα είναι κάθετος πως μεταξύ τους υπάρχει μόνο αγάπη και εκτίμηση. Λίγο αργότερα όμως θα πάρει και τη διαβεβαίωση της Καλλιόπης πως ο Αστέρης μόνο την Αργυρώ έχει στο μυαλό του.

«Είσαι τρελός, Βρουλάκη; Ξεχνάς πως ο γιος μου έδωσε μέχρι και το νεφρό του για την ανιψιά σου; Πώς είναι δυνατόν να έχει μάτια για άλλη γυναίκα. Με προσβάλλεις και μόνο που το σκέφτηκες», του απαντά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος