Σασμός – Ο Ανατρεπτικός Θάνατος της Βασιλικής

Σασμός – Έως τώρα, η σειρά είχε προβληθεί με βάση το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, επικεντρώνοντας την προσοχή στον αυταρχικό χαρακτήρα του Μαθιού και τη σκοτεινή στιγμή του φόνου της Βασιλικής πάνω στο μνήμα του Στεφανή. Ωστόσο, η συνέχεια της ιστορίας φέρνει ανατροπές.

Σασμός – Ο Ανατρεπτικός Θάνατος της Βασιλικής

Εντελώς αντίθετα από ό,τι είχε προαναγγελθεί, η Βασιλική, αγαπημένη του Μαθιού, παραμένει ζωντανή. Αντικρίζουμε τώρα την αλήθεια που ανατρέπει τα προηγούμενα spoilers, ενώ η πλοκή παίρνει την πορεία του πρωτότυπου βιβλίου με μικροδιαφοροποιημένες λεπτομέρειες. Καθώς η ιστορία αναπτύσσεται, η Βασιλική αντιμετωπίζει μια τραγική κατάληξη.

Η μητέρα των Σταματάκηδων στην σειρά Σασμός, που είχε προειδοποιήσει για την επιβλαβή επίδραση της Βασιλικής στον Μαθιό, συνεχίζει να εκφράζει τις ανησυχίες της. Αρχικά, προσπαθεί να την προειδοποιήσει, αλλά η Βασιλική δεν δίνει σημασία στα λόγια της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, παρά την αρχική του αμφιβολία για τις προειδοποιήσεις της μητέρας του, συμφωνεί στο τέλος του τρίτου κύκλου να την ακολουθήσει.

Η Καλλιόπη, μητέρα του Μαθιού, αντιμετωπίζει την πραγματικότητα της σχέσης του γιου της με τη Βασιλική. Ο φόνος της Βασιλικής, που αρχικά φαινόταν αναπόφευκτος, αναβάλλεται για ένα διάστημα. Ωστόσο όπως διαβάζουμε εδώ στο serfare.com, η Καλλιόπη, αποκομίζοντας διαφορετικά διδάγματα από τον γιο της που βρίσκεται πλέον φυλακή, χάνει τον έλεγχο και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της Βασιλικής. Αυτή η απροσδόκητη ανατροπή θα έχει σημαντικές συνέπειες στις ζωές των κεντρικών χαρακτήρων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η πλοκή παραμένει ανατρεπτική, ενώ οι αποκαλύψεις και τα ανατρεπτικά γεγονότα δημιουργούν ένα πλούσιο και ενδιαφέρον σενάριο που επηρεάζει την εξέλιξη της ιστορίας των ηρώων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςΟ Ανατρεπτικός Θάνατος της ΒασιλικήςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος