Σασμός Νέα Επεισόδια: Το κελί τρελαίνει τον Μαθιό! Τι συνέβη;

Σασμός Νέα Επεισόδια: Η Καλλιόπη είναι σε απόγνωση. Ο γιος της φυλακίστηκε και η οργή της είναι τεράστια. Συνεχίζει να κατηγορεί τους Βρουλάκηδες για το μεγάλο κακό που βρήκε την οικογένειά της, για άλλη μια φορά. Οι ώρες μέσα στο κελί περνούν δύσκολα για τον Μαθιό Σταματάκη. Οι κατηγορίες για τον Άγγελο Βρουλάκη, τον βυθίζουν στην απόλυτη θλίψη. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως δε θα έβαφε ξανά τα χέρια του με αίμα, όμως κανείς δε τον πιστεύει.

Σασμός Νέα Επεισόδια: Το κελί τρελαίνει τον Μαθιό! Τι συνέβη;

Η κατάσταση θα ξεφύγει, όταν στο νησί επιστρέψει ο Παύλος Βρουλάκης. Μόλις οι Σταματάκηδες ενημερωθούν για την επιστροφή του, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Το μόνο που ζητάει εκείνος, είναι να κάνει την οικογένεια αυτή να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Μόλις ο Μαθιός ενημερωθεί για τις προθέσεις του, θα τρελαθεί μέσα στο ίδιο του το κελί! Ο Παύλος Βρουλάκης έχει βάλει στόχο να σκοτώσει κάποιον Σταματάκη και ο Μαθιός δε βρίσκεται έξω, για να τον εμποδίσει.

Ο Αστέρης και ο Νικηφόρος κινδυνεύουν από τα χέρια του. Βέβαια, αυτό που δε γνωρίζει κανείς, είναι ότι ο Παύλος είναι διατεθειμένος για όλα. Είναι ικανός να σκοτώσει ακόμη και γυναίκα, κάτι που απαγορεύεται στις βεντέτες. Αυτό κάνει τον Μαθιό να τρέμει και για την τύχη της Βασιλικής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΣασμόςΣασμός νέα επεισόδια