Σασμός Νέα Επεισόδια: Τί είναι αυτό που συνδέει την Καλλιόπη με τον Παύλο;

Σασμός Νέα Επεισόδια: Η Καλλιόπη και ο Παύλος αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Εκείνος έρχεται στην Κρήτη διψασμένος για εκδίκηση, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο μπροστά σε όλους. Μία μεγάλη κόντρα φουντώνει. Δύο άνθρωποι συναντιούνται ξανά, μη μπορώντας να συγκρατήσουν το μίσος που αισθάνονται. Ένας άνθρωπος από το παρελθόν επιστρέφει κι ανάβει φωτιές, στο χωριό.

Σασμός Νέα Επεισόδια: Τί είναι αυτό που συνδέει την Καλλιόπη με τον Παύλο;

Οι Βρουλάκηδες τον αγκαλιάζουν σφιχτά, χωρίς να ξέρουν τις πραγματικές του προθέσεις. Την ίδια στιγμή, οι Σταματάκηδες βρίσκονται σε αναβρασμό, διότι κατηγορούνται για έναν ακόμη θάνατο ενός Βρουλάκη. Τί είναι, όμως, αυτό που συνδέει την Καλλιόπη με τον Παύλο και γιατί φουντώνει αυτή η έχθρα, στη σειρά Σασμός; Ο Παύλος είχε σκοτώσει τον Βασίλη, σύζυγο της Καλλιόπης. Όταν εκείνος φυλακίστηκε για τη δολοφονία του Μάρκου, δόθηκε εντολή θανάτου μέσα στο κελί του.

Αντίστοιχα, ο Παύλος ζητά εκδίκηση για τις δολοφονίες Πετρή και Άγγελου. Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά με την Καπετάνισσα και τον Βρουλάκη να στέκονται απέναντι. Μόλις η Καλλιόπη συνειδητοποιήσει πως απέναντι έχει τον φονιά του αντρός της, η ψυχή της θα μαυρίσει. Αμέσως, θα θελήσει να τον δει νεκρό, όπως νεκρό είχε δει και τον Μάρκο της στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΣασμόςΣασμός νέα επεισόδια