Σασμός Νέα Επεισόδια: Ο Τιμωρός επιστρέφει και δυσκολεύουν τα πράγματα!

Σασμός Νέα Επεισόδια: Η δολοφονία του Άγγελου θα δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις και η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες θα φουντώσει και πάλι. Η Καλλιόπη καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση, που αφορά το μέλλον του Μαθιού, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση, ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου δοκιμάζεται, ενώ δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί και στην ίδια ότι ήταν ο Αστέρης αυτός που της έσωσε τη ζωή.

Σασμός Νέα Επεισόδια: Ο Τιμωρός επιστρέφει και δυσκολεύουν τα πράγματα!

Ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, δεν είναι ήπιων τόνων όπως η Μαρίνα και η Αργυρώ, αλλά είναι αποφασισμένος για όλα. Δεν διστάζει, μάλιστα, να βάψει τα χέρια του με αίμα. Από την πρώτη στιγμή θα δείξει τους σκοπούς του και στο στόχαστρό του, φυσικά, μπαίνει η οικογένεια των Σταματάκηδων. Η Καλλιόπη γνωρίζει καλά με τι άνθρωπο έχει να κάνει και την πιάνει πανικός. Από την άλλη, ξέρει καλά ότι άδικα έχει συλληφθεί ο Μαθιός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Αγγέλου, και η μόνη λύση για να το αποδείξει είναι να παραδεχτεί η ίδια την εμπλοκή της στο συγκεκριμένο έγκλημα.

Ωστόσο, και τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη φτάνοντας στην Άνω Ποριά. Στο χωριό κάνει την εμφάνιση της και η πρώην γυναίκα του, εισαγγελέας στο επάγγελμα, μαζί με το νέο σύζυγό της, που είναι ο καινούργιος γιατρός της περιοχής. Πώς θα αντιδράσει σε αυτή την εξέλιξη; Με θυμό ή μήπως ο έρωτάς τους, που δεν έσβησε ποτέ, θα ξαναφουντώσει; Παλεύουν με τις τύψεις τους τόσο η Άσπα όσο και ο Μανολάκης. Ο δεύτερος δεν αντέχει στη σκέψη ότι αν είχε πει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή ίσως και να μην είχε δολοφονηθεί ο Πέτρος, αλλά ούτε και ο Άγγελος.

Η Άσπα, από την άλλη, είναι σίγουρη πως πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της βρίσκεται ο Κώστας κι είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Το έργο του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Παύλος Βρουλάκης. Δίπλα του όμως θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος αστυνομικός, που θα καταφέρει να βρει στοιχεία τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΣασμόςΣασμός νέα επεισόδια