Σασμός – Μπουρλότο η Καπετάνισσα – Ήρθε το τέλος σου Βρουλάκη

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Καλλιόπη θα επικεντρωθεί σε μια εκρηκτική επίθεση κατά του σπιτιού του Αντρέα, υποσχόμενη να σοκάρει το κοινό. Καθίστανται αφοπλιστικά τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Καλλιόπη εισβάλλει στον χώρο του Αντρέα, αποκαλύπτοντας μυστικά της ζωής του και απειλώντας τον.

Σασμός – Μπουρλότο η Καπετάνισσα – Ήρθε το τέλος σου Βρουλάκη

Η Καλλιόπη δεν διστάζει να αντιμετωπίσει τον Αντρέα προσωπικά, καθώς κατευθύνεται προς το σπίτι του. Ωστόσο, λίγο πριν τη συνάντησή τους, παρακολουθεί από μακριά μια συνομιλία μεταξύ του Αντρέα και του Θανάση. Καθώς πλησιάζει απαρατήρητη, ανακαλύπτει τον σχεδιασμό μιας παγίδας που την αφορά. Με αποφασιστικότητα, αναλαμβάνει δράση χωρίς να αποκαλύψει την παρουσία της. “Ήρθε η ώρα σου, Βρουλάκη,” μονολογεί, έχοντας κατανοήσει τα πάντα. Αποκαλύπτει στον Αντρέα τα πάντα: τις κινήσεις του, το γεγονός ότι είναι γιος του Ρούσσου Σταματάκη και όχι του Μανούσου.

Του αποδυκνύει ότι η καλύτερη επιλογή του είναι να εξαφανιστεί για πάντα από την Κρήτη. Αφού ολοκληρώσει την αποκάλυψη, επιστρέφει στο σπίτι της, όπου αγκαλιάζει τη φωτογραφία του άντρα της. Με απόλυτη σιγή, του ανακοινώνει ότι περιμένει την ώρα που θα επέλθει ο Σασμός, εννοώντας την αναμενόμενη καταστροφή που θα πλήξει τη ζωή του Αντρέα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ