Σασμός – Μπλέκεται στα φουστάνια δυο γυναικών

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, μας περιμένει ένα ερωτικό τρίγωνο που θα επηρεάσει την πορεία της ιστορίας. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Αφενός, πλησιάζει περισσότερο τη Στέλλα, ενώ αφετέρου, γνωρίζει την Εύα, από την οποία γοητεύεται.

Σασμός – Μπλέκεται στα φουστάνια δυο γυναικών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνόμος θα βρει τον εαυτό του στα δίχτυα της αδερφής του Φαρμάκη. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στο μπαρ της πόλης, θα δουν την Εύα να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου όταν ένας ληστής θα προσπαθήσει να την ληστέψει. Ο Μύρος θα αναλάβει τον ρόλο του κυνηγού, αντικαθιστώντας τον άγνωστο άντρα, ενώ ο Γιώργος θα τρέξει για να βοηθήσει την Εύα. Την επόμενη μέρα, η Εύα θα του ζητήσει να συναντηθούν, και εκείνος θα της προτείνει να πάει στο σπίτι του.

Σε αυτήν την στιγμή, ο Γιώργος θα αρχίσει να νιώθει διαφορετικά για την Εύα. Παρόλα αυτά, μια ακόμη γυναίκα, η Στέλλα, θα εισέλθει στη ζωή του. Η σχέση τους θα εξελιχθεί πέρα από απλή φιλία. Η έλευση της Στέλλας στη ζωή του Γιώργου θα φέρει ακόμη περισσότερη πολυπλοκότητα στην ιστορία. Η έντονη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους θα ξεπερνά τα όρια της φιλίας, και οι συναισθηματικές αντιφάσεις του Γιώργου θα αυξάνονται. Τώρα, ανάμεσα στη Στέλλα, την Εύα και τον Γιώργο, θα δημιουργηθεί ένας πολύπλοκος συναισθηματικός διάλογος που θα συνταράξει τις ζωές τους και θα καθορίσει την πορεία της σειράς προς ακόμη πιο συναρπαστικές εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος