Σασμός – Μονόδρομος η αυτοκτονία για τον Λάζαρο

Σασμός – Ο Λάζαρος πυροβόλησε και αμέσως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος τον έκρυψαν αμέσως σε μια σπηλιά του χωριού. Σκέφτηκαν να τον βγάλουν εκτός χώρας μαζί με την οικογένειά του για να ξεκινήσουν ξανά. Παρόλα αυτά, η αστυνομία βρισκόταν πάντα κοντά τους, παρακολουθώντας κάθε τους κίνηση.

Σασμός – Μονόδρομος η αυτοκτονία για τον Λάζαρο

Ο Λάζαρος συνειδητοποίησε ότι, αν παραδοθεί, όπως ο Παύλος επιθυμούσε για να εξασφαλίσει την ειρήνη ανάμεσα στις δύο οικογένειες, θα καταλήξει στη φυλακή και οι Σταματάκηδες στο τέλος θα τον εξαφανίσουν. Αλλά, αν αποφασίσει να παραμείνει στην Ανω Ποριά κρυμμένος, θα τον βρουν ο Νικολής και ο Δημητρός Σταματάκης, που ήδη τον ψάχνουν. Αντιμέτωπος με αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ο Λάζαρος αποφάσισε τελικά να τερματίσει τη ζωή του, κρεμάστηκε.

Η απόφαση του Λάζαρου σόκαρε όλο το χωριό. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα βρισκόταν έναν άλλο δρόμο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, αλλά η απελπισία και η πίεση που ένιωθε ήταν τεράστιες. Οι καταστάσεις που ζούσε τον έφεραν σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Οι οικογένειές του, οι φίλοι του και όλοι όσοι τον γνώριζαν, άρχισαν να αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο για να τον βοηθήσουν. Ο πόνος της απώλειας άφησε ένα βαθύ σημάδι στην κοινότητα, ξυπνώντας συζητήσεις για την σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης και την αναγνώριση των σημαδιων απελπισίας σε άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςΜονόδρομος η αυτοκτονία για τον ΛάζαρονουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος