Σασμός – Μίλησέ μου, Μαρίνα, εγώ είμαι, ο Αντώνης σου

Σασμός –  Στιγμές έντασης αναμένονται, καθώς η Μαρίνα αναλαμβάνει δράση για να βοηθήσει τον Μαθιό και τελικά να σώσει τον ίδιο από τη φυλακή. Ωστόσο, το ταξίδι της με τον Αντώνη θα φέρει αναπάντεχες ανατροπές.

Σασμός – Μίλησέ μου, Μαρίνα, εγώ είμαι, ο Αντώνης σου

Ο Αντώνης, ανήσυχος για τις διαφωνίες της Μαρίνας με την γιαγιά Ειρήνη, προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, αλλά η Μαρίνα αρνείται να του μιλήσει. Η Μαρίνα θα σηκωθεί μόνη της και θα πάει να μπει με τα ρούχα στην θάλασσα, ενώ δύο άνθρωποι προσπαθούν να την σταματήσουν. «Κυρία! Είστε καλά; Ελάτε να βγούμε έξω. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε» της φωνάζουν κι εκείνη καταρρέει. Όταν Αντώνης, θα ξυπνήσει από έναν εφιάλτη, σπεύδει να αναζητήσει τη γυναίκα του, φοβούμενος το χειρότερο.

Με δυσκολία, το ζευγάρι απομακρύνει τη Μαρίνα από τα κύματα. Όταν αυτή συνέρχεται, οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή για να τη βοηθήσουν να θυμηθεί κάτι. Αλλά η Μαρίνα είναι άφωνη, χαμένη στο πέλαγος της αμνησίας. Η αστυνομία καλείται να βοηθήσει. Και εκεί εμφανίζεται ο Αντώνης, αγωνιώδης να βεβαιωθεί πως η αγαπημένη του είναι σώα και αβλαβής, αλλά η ανακάλυψη είναι σοκαριστική.

“Μαρίνα μου, είσαι καλά;” ρωτά, αλλά η απάντηση είναι σιωπή. Μίλησέ μου, Μαρίνα, εγώ είμαι, ο Αντώνης σου”, παρακαλεί, αλλά απάντηση δεν παίρνει. Κοιτάζει εκείνη, μάταια προσπαθώντας να ανακτήσει κομμάτια της μνήμης της. Η αβεβαιότητα πλανάται στον αέρα, μια κατάσταση που σπάει την καρδιά του Αντώνη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ